Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Ei kai taas? – Carolina Hurricanesin suomalaistähti loukkaantui jälleen

Carolina Hurricanesin Antti Raanta.
AOP

NHL:n pudotuspelien kolmas pelipäivä käynnistyi Carolina Hurricanesin ja Boston Bruinsin välisellä ottelulla. Hurricanes tuli ottelusarjan toiseen peliin voitto alla, joten joukkue johti ottelusarjaa voitoin 1-0. Ottelu sai suomalaisittain tosi ikävän alun, kun Hurricanesin suomalaismaalivahti loukkaantui heti ottelun avauserässä.

Carolina Hurricanesin maalivahtiongelmat nousivat vielä ikävämmin pintaan Boston Bruinsia vastaan pelatun toisen osaottelun avauserässä. Alle kymmenen pelatun minuutin jälkeen Antti Raanta joutui jättämään pelin kesken törmättyään Bruinsin tshekkihyökkääjä David Pastrnakin kanssa.

Raanta sai kiekon maalin edessä oli purkamassa sitä toiseen päähän, kun Pastrnak tuli blokkaamaan purkua. Tshekkitähti ei blokissaan onnistunut vaan törmäsi käsillään Raannan päähän ja osui jaloillaan Raannan vasempaan jalkaan. Loukkaantumisista NHL-urallaan paljon kärsinyt raumalaislähtöinen maalivahti talutettiin jäältä pois ja suomalaisen suusta tuli verta. Bruinsin Pastrnak sai tilanteesta kahden minuutin rangaistuksen maalivahdin estämisestä.

Maalille Raannan tilalle luisteli venäläismaalivahti Pyotr Kochetkov, joka siirtyi KHL:stä pohjois-amerikkaan vasta keväällä KHL-kauden päättymisen jälkeen. Kochetkov pelasi runkosarjassa kolme ottelua sekä Raannan, että tanskalaismaalivahti Frederik Andersenin oltua loukkaantuneena.

Raanta torjui ottelusarjan avauspelissä hurjat 35 kertaa ja oli hyvässä vireessä toisenkin ottelun ensi minuuteilla. Suomalaiselle kertyi muutama loistava torjunta, joka piti pelin maalittomassa tasatilanteessa. Raannalle kertyi vajaan kahdeksan minuutin aikana kahdeksan torjuntaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL