Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Miro Heiskaselle hirmuminuutit! – Yksi maali riitti Flamesille voittoon

Calgary Flames varmisti Tyynenmeren divisioonan voiton kaatamalla Dallas Starsin,
AOP

NHL:n pudotuspeleissä kaikki neljä otteluparia on käynnistynyt ensimmäisen kierroksen osalta. Viimeisenä otteluparina käynnistyi Calgary Flamesin ja Dallas Starsin välinen ottelusarja. Calgaryssa nähtiin tiukka vääntö heti pudotuspelien alun kunniaksi, josta voittajaksi selviytyi kotijoukkue. Ottelusarja jatkuu perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa.

Calgary Flames nappasi hienon 1-0 -voiton Dallas Starsista NHL:n pudotuspelien ensimmäisen kierroksen ottelusta. Flamesin ainokainen syntyi ylivoimalla reilun viiden peliminuutin jälkeen. Maalista vastasi ykkössentteri Elias Lindholm.

Maaliin syötöt merkattiin runkosarjassa yli sadan pisteen kaudet pelanneille Matthew Tkachukille ja Johnny Gaudreaulle.

Maalissa kiekko pelattiin nopeasti viivan ja laidan kautta b-pisteen kaarelle, josta ruotsalaishyökkääjä laukoi kiekon ohi Jake Oettingerin. Yhdysvaltalaismaalivahti pelasi vahvan debyytin NHL:n pudotuspeleissä ottamalla 25 torjuntaa Starsin maalilla.

Jacob Markström pelasi Flamesin maalilla vahvasti ja aloitti pudotuspelit hienolla nollapelillä. Yhdeksän nollapeliä runkosarjassa torjunut ruotsalainen tarvitsi pudotuspelikevään ensimmäiseen nollapeliin vain 16 torjuntaa.

Ottelun ensimmäinen erä oli äärimmäisen fyysinen ja summerin jo soidessa nähtiin kaksi tappelua. Ruotsalaispuolustajien John Klingbergin sekä Rasmus Anderssonin välisen tappelun takia kumpikin pelaaja lensi suihkuun, koska tappelu oli ”turha”.

Tämä tarkoitti sitä, että molemmat joukkueet joutuivat pelaamaan toisen ja kolmannen erän viidellä puolustajalla. Starsissa tämä nosti Miro Heiskasen peliajan pilviin. Heiskaselle kertyi ottelussa 29.57 minuuttia peliaikaa, joka oli ottelussa pelanneista pelaajista eniten.

Starsin puolustajista Ryan Suter pelasi reilut 25 minuttia ja Esa Lindell sai jääaikaa reilut 22 minuuttia. Jani Hakanpää sai vastuuta vain 18 minuutin ajan. Starsin suomalaishyökkääjistä Roope Hintz pelasi 19.20, mikä oli hyökkääjistä kolmanneksi eniten. Joel Kiviranta sai vastuuta vain reilut yhdeksän minuuttia, mikä oli taas vähiten.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL