Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Milano-Cortina 2026

Miesten jääkiekko käynnistyy Pekingissä heti huippuottelulla

Gregory Hofmann oli Sveitsin maajoukkueen paras maalintekijä MM-kisoissa.
AOP

Pekingin 2022 talviolympialaisten miesten jääkiekkoturnaus käynnistyy keskiviikkona kahdella ottelulla. Päivän ensimmäisessä ottelussa hallitseva olympiavoittaja miesten jääkiekosta eli Venäjän olympiaurheilijat kohtaavat Sveitsin. Iltapäivän ottelussa Tshekki saa haasteen Tanskalta.

Miesten jääkiekkoturnauksen avauspäivänä on tarjolla heti kaksi äärimmäisen mielenkiintoista ottelua. Venäjän olympiaurheilijat kohtaavat Sveitsin B-lohkon avausottelussa. Saman lohkon toiset joukkueet kohtaavat myöhemmin, kun iltapäivällä Tshekki kohtaa Tanskan.

Päivän ensimmäinen ottelu on heti todella mielenkiintoinen. KHL-tähtiä vilisevä Venäjän olympiaurheilijoiden joukkue joutuu kovaan testiin täysin Sveitsin pääsarjan NLA-liigan pelaajista koostuvasta joukkueesta. Sveitsin maajoukkueesta löytyy entisiä NHL-pelaajia useita ja näistä tunnetuimmat lienee hyökkääjät Denis Malgin, Gregory Hoffman ja Sven Andrighetto sekä puolustajat Yannick Weber, Raphael Diaz ja Gaetan Haas. Maalivahtina mukana turnauksessa on veteraani Reto Berra.

Iltapäivän ottelussa Tshekki saa vastaansa Tanskan, joka ylsi karsintojen kautta mukaan turnaukseen. Tshekki voi olla turnauksessa jopa yllättävän vahva, sillä NHL-pelaajien puuttuessa erot ovat huomattavasti kapeammat turnauksen kärkijoukkueisiin Venäjään, Suomeen ja Kanadaan. Tanskan suurimmat tähdet löytyvät Euroopan kentiltä, kun Helsingin Jokereita edustavalta laitahyökkääjä Nicklas Jenseniltä sekä entiseltä jokerikapteenilta Peter Reginiltä odotetaan isoa turnausta.

Tanskan maajoukkueen hyökkääjistä Patrick Russell edusti vielä viime kaudella NHL-seura Edmonton Oilersia ja Mikkel Bödker pelasi pitkään NHL:ssä ennen paluutaan Eurooppaan, johon tanskalaistähti saapui viime kaudeksi.

Miesten jääkiekkoturnaus käynnistyy täysillä torstaina, kun kahdeksan muutakin maata pelaavat ensimmäiset pelinsä. Olympialaisissa kaikki joukkueet pääsevät jatkopeleihin, mutta kolmen lohkon voittajat ja paras lohkokakkonen pääsee suoraan puolivälieriin.

Keskiviikon ottelut

10.40 Venäjän olympiaurheilijat vs. Sveitsi
15.10 Tshekki vs. Tanska

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Milano-Cortina 2026