Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

KHL

Jokerit saa haasteen Moskovasta – Dynamoa vastaan joukkueella edessään pakkovoitto

Jokerit Dynamo Moskova
AOP

Helsingin Jokerit pelaa keskiviikkona vuoden 2022 ensimmäisen ottelunsa, kun tyhjään Hartwall Arenaan saapuu vieraaksi Dynamo Moskova. Ottelu on molemmille äärimmäisen iso, sillä tässä pelataan KHL:n läntisen konferenssin kärkipaikoista. Tämän päivän ottelu on joukkueiden kauden toinen neljästä keskinäisestä kohtaamisesta.

Helsingin Jokereiden tauko vuodenvaihteen yli venyi hieman suunniteltua pidemmäksi, kun maanantaiksi suunniteltu ottelu Avtomobilist Jekaterinburgia vastaan jouduttiin siirtämään myöhempään ajankohtaan Avtomobilistin pelaajien saatua lukuisia koronatartuntoja eikä heillä ollut mahdollisuutta tulla Suomeen.

Dynamo aloitti vuoden 2022 vahvasti, kun joukkue kaatoi maanantain vierasottelussa Lokomotiv Jaroslavlin 2-1 -lukemin. Vuoden 2021 viimeisessä ottelussa Dynamo kärsi kuitenkin tappion Severstal Tsherepovetsin vieraana 4-2 -lukemin.

Jokerit päätti vuoden 2021 kahteen hienoon voittoon, kun ensin kaatui Kunlun Red Star kotijäällä 7-1 -lukemin ja vuoden viimeisessä ottelussa TsSKA Moskova vieraskaukalossa luvuin 3-2.

Sekä Jokereilla, että Dynamolla on 45 ottelua runkosarjaa pelattuna. Dynamo on KHL:n läntisen konferenssin toisena 63 pisteellä ja Jokerit kolmantena 60 pisteellä. Konferenssia johtaa SKA Pietari 64 pisteellä. Kumpikin joukkue halajaa konferenssin kärkipaikkaa, sillä se tuo ensimmäiselle kierrokselle hieman kevyemmän vastustajan ja tarjoaa kotiedun pudotuspeleissä kolmelle ensimmäiselle kierrokselle.

Taistelu pudotuspelien kärkisijoista on muutenkin tosi kovaa, kun SKA:lla ja kuudentena olevalla Lokomotivilla on eroa vain kymmenen pistettä, kun 11 kierrosta on runkosarjaa jäljellä. Lokomotiv ei enää kärkeen tule nousemaan, mutta se silti osoittaa sitä, että pienikin tappioputki voi johtaa sarjasijoituksen äkilliseen romahdukseen.

Jokereiden ja Dynamon kauden ensimmäinen ottelu päättyi Moskovassa Dynamon 3-1 -voittoon. Viime vuonna keskinäiset menivät runkosarssa 3-1 -lukemin Dynamolle.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta KHL