Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Traktor jatkoi Red Starin tappioputkea

Traktor juhli voittoa KHL:ssä
AOP

Traktor Tsheljabinsk otti toisen perättäisen voiton Kunlun Red Starista KHL:ssä ja vahvisti samalla asemiaan KHL:n itäisen konferenssin kärjessä. Traktorin suomalaishyökkääjä Teemu Pulkkinen ei onnistunut maalinteossa.

Traktor Tsheljabinsk kaatoi päivän KHL-kierroksella Kunlun Red Starin selvin 4-2 -lukemin venyttäen voittoputken jo seitsemän ottelun mittaiseksi. Edellisen kerran Traktor on kokenut tappion Ak Bars Kazania vastaan vieraskaukalossa juuri ennen joulua.

Maanantaina Traktorilla ei juuri ollut hätää ottelun kuluessa, sillä joukkue karkasi heti ensi minuuteilla kahden maalin johtoon, kun Alexei Byvaltsev ja Yegor Fateyev onnistuivat maalinteossa. Toisessa erässä isokokoinen puolustaja Sergei Telegin lisäsi johdon jo kolmeen maaliin, kun pelikello näytti aikaa 30.34.

Traktorin kolmen tehdyn maalin jälkeen oli kotijoukkueen aika onnistua kahdesti maalinteossa, kun Brandon Yip toi Red Starin kahden maalin päähän toisen erän lopulla ja Jake Chelios kavensi pelin jo 3-2:n kolmannen erän toisella minuutilla. Pisteitä Red Star ei kuitenkaan onnistunut haalimaan, kun Traktorin 21-vuotias kasvatti Maxim Shabanov iski uransa ensimmäisellä KHL-maalilla loppulukemat 4-2:n.

Emil Garipov oli vieraiden maalilla täysin työllistetty, siillä Red Star laukoi huimat 34 kertaa Garipovia kohden. Kotijoukkueen maalilla Paris O’Brien torjui 29 laukausta.

14 ottelun mittaisessa tappioputkessa oleva Ivano Zanattan valmentama Red Star tähyää takaisin voittojen tielle torstain KHL-kierroksella Torpedo Nizny Novgorodin vieraana. Traktor kohtaa keskiviikkona vierasottelussa Neftekhimik Niznekamskin.

Päivän toisessa ottelussa Amur Habarovsk taipui kotonaan voittomaalikilpailun jälkeen Sibir Novosibirskille 3-2 -lukemin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL