Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Roman Rotenbergin päävalmennuskaudelle voitokas alku

SKA:n pelaajat juhlivat maalia.
AOP

KHL:n suurimpiin organisaatioihin kuuluva SKA Pietari tiedotti tiistaina, että joukkueen omistaja Roman Rotenberg on nimetty joukkueen uudeksi päävalmentajaksi ja viimeisen kahden kauden ajan päävalmentajana toimineesta Valeri Braginista tulee valmennuksen neuvonantaja. SKA:n alku Rotenberg päävalmentajanaan oli voitokas.

KHL:ssä pelattiin tiistain kierroksella vain yksi ottelu, kun Kunlun Red Star pelasi kotijäällään Moskovassa SKA Pietaria vastaan. SKA voitti ottelun 5-1 -lukemin ja vahvisti samalla asemaansa KHL:n läntisen konferenssin kärkipaikalla. SKA:n ero on toisena olevaan Dynamo Moskovaan yksi piste ja jaetulla kolmannella sijalla oleviin Helsingin Jokereihin ja TsSKA Moskovaan neljä pistettä.

Voitto oli SKA:lle ensimmäinen uuden päävalmentaja Roman Rotenbergin alaisuudessa, joka käytännössä oli aiemmin päivällä nimittänyt itse itsensä joukkueen päävalmentajaksi ohi kokeneen Valeri Braginin.

SKA aloitti ottelun vahvasti, kun joukkue karkasi ottelun avauserässä kolmen maalin johtoon. Leo Komarov aloitti maalinteon ajassa 7.10 ja Emil Galimov lisäsi johdon kahteen vain vajaa minuutti myöhemmin. Mat Robinson vei vielä erän lopulla SKA:n 3-0 -johtoon ennen erätaukoa.

Toisessa erässä nähtiin vain yksi maali ottelussa, kun Alex Riche iski kavennuksen ylivoimalla Tyler Wongin ja Ryan Sproulin syötöstä.

Kolmannessa erässä nähtiin vielä kaksi maalia, kun Komarov iski erän puolivälissä illan toisensa ja Anton Burdasov niittasi loppulukemat Mikko Lehtosen sekä Nikita Gusevin syötöstä ajassa 54.20.

Red Starille tappio oli jo yhdestoista putkeen ja joukkueen teoriittisetkin mahdollisuudet alkavat olla pudotuspeleihin menneet. SKA:lla on seuraavaksi vuorossa neljän ottelun kotipeliputki, jonka aikana joukkue kohtaa Torpedo Nizny Novgorodin, TsSKA:n, Ak Bars Kazanin ja HK Sotshin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL