Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

CHL

Rögle BK kaatoi Frölundan CHL:n ensimmäisessä välierässä

Leon Bristedt, Rögle BK
AOP

Tiistaina oli vuorossa CHL:ssä eli jääkiekon Mestarien liigassa ensimmäiset välieräottelut, mutta vain toinen välieräpari saatiin käyntiin, kun Red Bull Münchenin joukkueessa ilmentyi koronatartuntoja eikä Tampereen Tappara päässyt kohtaamaan saksalaista suurseuraa. Näin päivän ainoaksi otteluksi jäi Ruotsin huippuseurojen välinen taistelu paremmuudesta.

CHL:n välierissä Ruotsin SHL:n kärkiseurat Rögle BK ja Frölunda HC kohtasivat toisensa. Välierien ensimmäinen ottelu pelattiin Röglen kotiareenalla ja tästä voiton vei kotijoukkue nimiinsä 5-3 -lukemin.

Rögle oli avauserän jälkeen tappiolla, kun vieraiden Johan Sundström onnistui iskemään avauserän lopulla Frölundan edelle. Tämän jälkeen neljästä perättäisestä maalista vastasi kotijoukkue. Toisessa erässä kotijoukkue osui kahdesti, kun Ted Brithen ja Samuel Johannesson osuivat kertaalleen. Päätöserän alussa Brithen teki ottelun toisen maalinsa ja Leon Bristedt naulasi Röglen jo 4-1 -johtoon.

Frölunda viritteli vielä kirin huonoista asetelmista huolimatta, kun Oulun Kärpistäkin tuttu Nicklas Lasu kavensi pelin vain hetkeä Bristedtin maalin jälkeen ja Ryan Lasch toi välittömästi 4-2 -kavennuksen jälkeen vieraat jo maalin päähän.

Rögle BK ei kahdesta takaiskusta kuitenkaan hätkähtänyt vaan naulasi pelin vielä ennen erän puoliväliä 5-3’n, kun Brithen iski illan kolmannen osumansa ohi kanadalaismaalivahti Matt Tomkinsin.

Joukkueiden toinen välieräottelu pelataan viikon päästä Göteborgissa. Mikäli kahden pelatun ottelun jälkeen maalit ovat tasan, niin pelataan jatko-ottelu heti toisen ottelun perään, jolloin ratkeaa finaaliin etenijä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta CHL