Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Lauri Marjamäki jättää Jokerit kauden päätteeksi

Lauri Marjamäki palaa penkin taakse syyskuun alussa.
AOP

Helsingin Jokereita nyt neljättä vuottaan valmentava Lauri Marjamäki jää pois organisaation penkin takaa tämän kauden päätteeksi. Marjamäen nykyinen sopimus tulee päätökseen keväällä ja se on ollut mallia 2+2 -vuotta.

Helsingin Jokerit on tiedottanut kotisivuillaan, että joukkuetta kolmen edellisen ja tämän kauden valmentanut Lauri Marjamäki siirtyy uusien haasteiden pariin, kun tämä kausi tulee päätökseen. Marjamäki saapui Jokereiden KHL-historian kolmanneksi päävalmentajaksi Leijonien päävalmentajan paikalta kaudelle 2018-19.

Marjamäelle työ Jokereissa on ollut uralla uudenlainen haaste. Aiemmin SM-liigassa ja maajoukkueessa työskennellyt valmentaja on päässyt näkemään kansainvälisen huippuliigan vaatimustason.

– Viime kesän aikana päätin, että meneillään olevan kauden jälkeen haluan uusia haasteita. Aika Jokereissa on ollut antoisaa ja yhteistyö seurajohdon, valmentajien, huollon ja tietysti pelaajien kanssa on sujunut hyvin. Nyt fokus on tässä hetkessä, sillä työ on kesken, Marjamäki kertoo Jokereiden tiedotteessa.

– Neljä vuotta on pitkä ajanjakso ja koimme, että tämän kauden jälkeen on oikea hetki aloittaa uusi aika, kertoo Jokereiden puheenjohtaja Jari Kurri.

Jokerit on marraskuun EHT-tauolle siirryttäessä KHL:n läntisen konferenssin kärkipaikalla pisteen erolla SKA Pietariin. Jokereilla on hyvä asetelma, joka olisi tärkeä säilyttää, jotta paikka kevään peleihin lähdettäessä olisi tarpeeksi hyvä.

– Nyt käynnissä oleva projekti huipentuu ensi keväänä, jota kohti olemme etenemässä hyvässä tilanteessa. Marjamäki on tiimeineen tehnyt hyvää ja pitkäjänteistä työtä. Kaikki fokuksemme on arjen tekemisessä, Kurri jatkaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL