Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Helsingin Jokerit KHL:n läntisen konferenssin kärkipaikalta EHT-tauolle

Jokerit juhlii maalia.
AOP

KHL:n runkosarjasta on pelattu lähes puolet ja tilanne Helsingin Jokereiden osalta on äärimmäisen hyvä. Sunnuntain vierasvoitolla Dinamo Riiasta Jokerit nousi KHL:n läntisen konferenssin kärkipaikalle pisteen erolla ohi SKA Pietarin, joka kärsi TsSKA Moskovan vieraana tappion sunnuntain kierroksella.

Helsingin Jokerit on ollut vahvassa vireessä alkukaudesta KHL:ssä. Ensimmäinen kova otteluputki on tullut päätökseen, kun 27 kierrosta runkosarjaa on takana. Jokerit päätti alkukauden viiden ottelun vieraskiertueeseen, jonka aikana joukkue kävi kaukoidässä Amur Habarovskin ja Admiral Vladivostokin vieraana. Sieltä matka jatkui Sibir Novosibirskia vastaan pelatun vierasottelun jälkeen Nur-Sultaniin Barysin vieraaksi. Nur-Sultanista lento toi narripakan takaisin Helsinkiin ennen viimeistä vierasottelua, joka oli Riikassa sunnuntaina.

Jokerit keräsi viidestä vierasottelusta neljä voittoa ja yhteensä yhdeksän pistettä. Ainut pistemenetys tuli Amur Habarovskille voittomaalikilpailun jälkeen. Vieraskiertueen aikana joukkue päästi varsinaisella peliajalla yhteensä neljä maalia ja Janne Juvonen sai tililleen uransa ensimmäisen nollapelin KHL:ssä.

EHT:lta Jokerit palaa kaukaloon ensi maanantaina, kun joukkue kohtaa kovan vastustajan eli Dynamo Moskovan vieraissa. Ennen Venäjän EHT-turnausta Jokereilla on 13 ottelua. Venäjän EHT:n jälkeen Jokerit pelaa 12 peliä ennen kuin KHL siirtyy tammikuun puolivälissä olympiatauolle. Ennen olympiataukoa Jokerit kohtaa muun muassa Spartak Moskovan kolme kertaa, SKA Pietarin kahdesti, TsSKA Moskovan kolme kertaa ja itäisestä konferenssista Avangardin, Avtomobilistin, Salavatin sekä Metallurgin kertaalleen.

Mikäli Jokerit haluaa taistella kotiedusta pudotuspeleihin ja mieluiten jopa Bobrov-divisioonan voitosta, jota joukkue johtaa tällä hetkellä ennen SKA:ta olisi Lauri Marjamäen valmentaman miehistö hyvä kerätä ainakin yli 30 pistettä talteen ennen olympiataukoa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL