Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

KHL

Philippe Maillet nosti Metallurgin voittoon KHL:n päivän ainoassa ottelussa

Metallurg tuulettaa maalia.
AOP

Metallurg Magnitogorsk jatkoi voittojen tiellä KHL:ssä, kun joukkue kaatoi vieraskaukalossa vaikeuksien kautta HK Sotshin. 21 ottelusta Metallurg on nyt voittanut 19 ja johtaa näin koko KHL:ää.

Ilya Vorobyovin valmentama ja suomalaisittain Juho Olkinuoran edustama Metallurg Magnitogorsk nappasi jo kolmanen jatkoajalle venyneen otteluvoiton putkeen, kun joukkue nujersi olympiakaupungissa HK Sotshin 3-2 -lukemin voittolaukauskilpailun jälkeen.

HK Sotshi johti ottelua kahden erän jälkeen 2-0 -lukemin, kun Pavel Shen ja Ivan Mischenko onnistuivat maalinteossa. Metallurgin ensimmäistä maalia saatiin ottelussa odottaa aina kolmannen erän puoliväliin asti. Tuolloin kanadalaissentteri Philippe Maillet iski reiluun kahteen minuuttiin kaksi maalia ja nosti vieraat tasoihin.

Ottelussa edettiin lopulta voittolaukauskilpailuun, jossa ratkaisu nähtiin viidennessä parissa, kun puolustaja Yegor Yakovlev onnistuiva maalinteossa ja kotijoukkueen Yuri Babenko epäonnistui.

Kotijoukkueen maalilla Magnus Hellberg oli hyvässä vireessä torjumalla 29 kertaa ottelussa. Olkinuora otti 20 torjuntaa.

HK Sotshille tappio oli neljäs putkeen. Joukkueen kausi jatkuu seuraavaksi Vitjaz Podolskia vastaan vieraissa, joka on pudotuspelihaaveiden kannalta iso ottelu. Metallurg palaa olympiakaupungista kotiin ja pelaa seuraavaksi kolme kotiottelua putkeen ennen paluuta länteen.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta KHL