Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

IL: Riian Dinamo palkkaamassa mahdollisesti suomalaista päävalmentajaa

Tämän vuoksi Raimo Helminen ei jatka finaalipaikkaa jahtaavan TPS:n peräsimessä
AOP

KHL-joukkue Riian Dinamoa huhtikuusta lähtien valmentanut venäläinen NHL-legenda Sergei Zubov jätti torstaina tehtävänsä perhesyihin vedoten.

Sergei Zubovin lähdöstä johtuen Riian Dinamo pelaa perjantain vierasottelun Severstalia vastaan väliaikaisen päävalmentajan, latvialaisen Valerijs Kulibaban johdolla.

Dinamo hakee kuitenkin nopealla varoitusajalla uutta päävalmentajaa. Iltalehden Latviasta saaman tiedon mukaan Dinamon listalla on kolme suomalaista valmentajaa, joista yksi saattaa hyvinkin olla Raimo Helminen. Myös Kulibaban pestin vakinaistaminen on mahdollista.

57-vuotias Helminen teki viime kaudella hyvää työtä Turussa ja johdatti TPS:n Liigan finaaliin ja hopeamitaleille saakka. Tällä kaudella mies ei ole valmentanut vielä missään, vaikka virityksiä onkin Helmisen mukaan ollut eri suuntiin.

- Olen jutellut eri suuntiin. Mutta mitään valmista minulla ei ole mihinkään, Helminen kommentoi.

Helminen valmensi Riiassa apuvalmentajan roolissa kaudella 2015–16.

Muita vapaina olevia KHL-tason suomalaisvalmentajia ovat muun muassa Kari Jalonen ja Karri Kivi. Latvialaislähteet kertovat niin ikään, että päävalmentajavalintaan vaikuttaa talous, eli palkkapyyntö. Dinamon taloudellinen tila on tiettävästi kehno.

Ennen perjantain kierrosta Dinamo on KHL:n läntisen konferenssin sijalla yhdeksän, vain yhden pisteen viimeistä pudotuspelipaikkaa jäljessä.

Lähde: Iltalehti

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL