Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Traktor keuli Jokereiden yli

Jokerit Traktorin vieraana
Mikko Taipale - Jokerit

Traktor Tsheljabinsk kaatoi maanantain KHL-kierroksella Helsingin Jokerit ja katkaisi narripakan 11 ottelun mittaisen voittoputken. Voitto oli Traktorille seurahistorian toinen kotijäällä Jokereista.

Traktor Tsheljabinsk oli kaksi erää Helsingin Jokereita vastaan alakynnessä, mutta onnistui kampeamaan voiton voittolaukauskilpailun jälkeen lukemin 3-2. Traktorin maaleista ottelussa vastasivavt Nikita Tertyshny, Marsel Sholokhov ja Tomas Hyka voittolaukauskilpailussa. Jokereiden maalit iskivät paluun kokoonpanoon tehnyt Jordan Schroeder ja tanskalaishyökkääjä Nicklas Jensen.

Kotijoukkue aloitti maalinteon reilun minuutin pelin jälkeen, kun Tertyshny iski lähietäisyydeltä kiekon ohi 23 kertaa torjuneen Janne Juvosen. Traktor lisäsi johtoa toisessa erässä Sholokhovin maalilla, mutta Jensen toi vieraat maalin päähän hyvällä laukauksella Brian O’Neillin syötöstä.

Kolmannessa erässä Jokerit hallitsi peliä ja saikin ansaitun tasoitusmaalin, kun Schroeder laukoi suoran hyökkäyksen päätteeksi kiekon yläkulmaan ohi Roman Willin, joka pelasi erinomaisen ottelun kotijoukkueen maalilla torjuen 33 laukausta.

Lisämaaleja ei enää kolmannessa erässä tai jatkoajalla nähty, joten ratkaisu haettiin voittolaukauskilpailusta, jossa ratkaisijaksi nousi Hyka viidennessä parissa ohittamalla kolmesti voittolaukauskisassa torjuneen Juvosen.

– Oli tiukka peli ja joskus näillä otteilla voi voittaa, tällä kertaa ei. Vastustaja ja heidän maalivahtinsa olivat erinomaisia. Terävyys maalipaikoissa ei ollut tänään parasta luokkaa, minkä takia jäätiin pisteeseen, Lauri Marjamäki summasi Jokereiden tiedotteessa.

KHL-kierroksen tulokset

Amur Habarovsk vs. Vitjaz Podolsk 2-1 vl.
Admiral Vladivostok vs. Dinamo Riika 1-2
Sibir Novosibirsk vs. Torpedo Nizny Novgorod 0-3
Avtomobilist Jekaterinburg vs. Avangard Omsk 5-2
Traktor Tsheljabinsk vs. Helsingin Jokerit 3-2 vl.
TsSKA Moskova vs. Kunlun Red Star 4-1

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL