Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Stanislav Galiyev KHL-viikon tähtihyökkääjä

Stanislav Galiyev on kova kynämies.
AOP

KHL:ssä on valittu maanantaina viikon tähdet ja tällä kertaa viikon paras hyökkääjä oli Dynamo Moskovan laitahyökkääjä Stanislav Galiyev, joka tehoili runsaasti joukkueensa viikon neljässä ottelussa.

Dynamo Moskovan venäläislaitahyökkääjä Stanislav Galiyev on viikon ykköstähti. Vadim Shipachyovin rinnalla Galiyev paukutti viikon neljään otteluun yhteensä seitsemän tehopistettä. Dynamon kannalta viikko alkoi hyvin kolmella voitolla, mutta sunnuntaina viikon viimeisessä ottelussa joukkue koki kotitappion Metallurg Magnitogorskille.

Viikon paras puolustaja oli ruotsalainen Anton Lindholm. Dinamo Minskin puolustaja syötti viikon otteluissa neljä maalia ja tehotilasto oli lukemassa +6. Viikon paras maalivahti oli Alexei Krasikov. Spartak Moskovan maalivahti torjui joukkueelleen voitot Neftekhimik Niznekamskista ja Severstal Tsherepovetsista päästämällä vain yhden maalin.

Viikon tulokas tuli puolustajan tavoin Dinamo Minskin riveistä, kun Alexander Suvorov valittiin tähän palkintoon. Viikon kolmessa ottelussa keskimäärin vajaat kahdeksan minuuttia pelannut Suvorov iski tehot 1+2.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL