Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Juho Olkinuorasta KHL-viikon paras maalivahti

Juho Olkinuora Metallurgin paidassa.
AOP - Emil Hansson

Metallurg Magnitogorskin maalivahti Juho Olkinuora sai vahvan viikon päätteeksi mukavan tittelin, kun suomalainen valittiin KHL:n viikon parhaaksi maalivahdiksi.

Metallurg Magnitogorsk pelasi menneellä viikolla kolme ottelua ja voitti ne kaikki. KHL-kauden alusta Metallurg on pelannut seitsemän ottelua ja napannut kuusi voittoa nimiinsä. Seitsemäs voitto tulee tilille maanantaina, kun joukkue voittaa Admiral Vladivostokin.

Viime viikolla Metallurg kaatoi Neftekhimik Niznekamskin, Avangard Omskin ja Amur Habarovskin. Juho Olkinuora torjui nollapelin Neftekhimikiä vastaan ja voitot kaikista kolmesta päästäen yhteensä kuusi maalia.

TsSKA Moskovan venäläishyökkääjä Sergei Plotnikov valittiin viikon hyökkääjäksi. Plotnikov iski viikolla uransa ensimmäisen hattutempun KHL:ssä ja kokosi kolmeen peliin tehot 5+2.

Barys Nur-Sultanin kanadalaispuolustaja Darren Dietz oli viikon paras puolustaja. Dietz pelasi kiekollisesti totutun vahvasti iskien tehot 2+1 kolmeen otteluun. Dietz iski Barysin vierasvoitossa TsSKA:sta kaksi maalia.

Viikon tulokas on tappioitta kauden aloittaneen Dynamo Moskovan laitahyökkääjä Dmitry Rashevsky. Rashevsky iski viikon kahteen peliin kaksi maalia. Kuuteen KHL-otteluun 20-vuotias hyökkääjä on tehnyt tehot 4+4.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL