Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Jokerit hakee seitsemättä perättäistä voittoa Jaroslavlista

Lokomotivin pelaajat juhlii.
AOP

Helsingin Jokerit matkustaa kahden ottelun mittaiselle vieraskiertueelle, kun maanantaina vastassa on Lokomotiv Jaroslavl ja keskiviikkona Torpedo Nizny Novgorod.

Helsingin Jokerit on voittanut kahden vaikeamman ottelun jälkeen kuusi ottelua putkeen ja on tällä hetkellä KHL:n läntisen konferenssin kärkikahinoissa mukana. Jokerit on joutunut kärsimään pienistä loukkaantumisistakin alkukauden aikana, kun Kalle Kossila on sivussa määrittelemättömän ajan päähän kohdistuneen taklauksen johdosta ja Teemu Turunen sekä Marko Anttila on ollut flunssan takia sivussa.

Nicklas Jensen ei pelannut kauden ensimmäisessä kuudessa ottelussa, mutta on paluunsa myötä tehnyt kahteen otteluun kolme maalia ja muodostanut Brian O’Neillin kanssa hyvän tutkaparin.

Lokomotiv Jaroslavlin kauden alku on ollut yllättävän vaikea. Seitsemän ottelun jälkeen on kasassa kolme voittoa ja niistä kaksi on tullut Dinamo Riikaa vastaan ja edellinen Torpedo Nizny Novgorodia vastaan, jonka Jokerit kohtaa keskiviikkona uudelleen.

Edellisessä ottelussa Lokomotivin tuore ulkomaalaishankinta Reid Boucher teki kaksi maalia Torpedoa vastaan. Boucher on muodostanut joukkueen ykköskentän yhdessä Denis Alexeyevin ja Maxim Shalunovin kanssa.

Joukkueiden kauden toinen kohtaaminen käynnistyy kello 19.30.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL