Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

KHL

Avtomobilist Jekaterinburg purki yhteisymmärryksessä sopimuksen tähtimaalivahdin kanssa

Avtomobilist Jekaterinburg tiedotti kolmen suomalaispelaajan sopimuksista..
AOP

Avtomobilist Jekaterinburgin ja tshekkimaalivahti Jakub Kovarin yhteinen matka on tullut päätökseen.

Kokenut, 33-vuotias tshekkiläinen huippumaalivahti Jakub Kovar on purkanut sopimuksen yhteisymmärryksessä joukkueensa Avtomobilist Jekaterinburgin kanssa.

Syynä sopimuksen purkuun on Kovarin loukkaantuminen ja mitä ilmeisimmin polvivamma. Kovar ei usko, että pystyisi tällä kaudella enää pelaamaan ja maalivahti antaa näin entiselle joukkueelleen mahdollisuuden käyttää säästynyttä palkkatilaa hyödyksi.

– Lähden Avtomobilistista loukkaantumisen takia. Organisaatio ymmärsi minua ja tilannettani. Haluan kuntouttaa kehoa rauhassa ja katsoa, josko pystyisin vielä jatkamaan uraani, kommentoi Kovar joukkueen nettisivujen tiedotteessa.

Kovar on ollut Avtomobilistin tärkein pelaaja jo useamman kauden ajan. Kovar on edustanut joukkuetta aina kaudesta 2013-14 alkaen ja kävi välissä pelaamassa yhden kauden Severstal Tsherepovetsin riveissä. KHL-otteluita kahdeksan kauden aikana on kertynyt 401 kappaletta. KHL:ssä pelataan keskimäärin 56-62 ottelua kaudessa, joten Kovarin noin 50 ottelun kausi keskiarvo hakee vertaistaan.

Kaudella 2014-15 Kovar pelasi kaikki 60 ottelua joukkueensa maalilla runkosarjassa ja päälle viisi pudotuspeliottelua.

– Olen pelannut eniten kaikista maalivahdeista Euroopassa, joten se on varmaan osasyy, miksi polvikaan ei kestä, jatkoi Kovar.

Avtomobilistin maalia vartioivat jatkossa Vladimir Galkin ja Dmitri Shikin.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta KHL