Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

CHL

HIFK nousi voittoon Mlada Boleslavia vastaan

HIFK vs. Mlada Boleslav
AOP

Helsingin IFK otti CHL-kauden kolmannen voittonsa, kun joukkue kaatoi Vantaalla Tshekin Extraliigan Mlada Boleslavin.

HIFK on hyvissä asemissa CHL:n B-lohkossa neljän pelatun ottelun jälkeen, kun joukkue on kerännyt kahdeksan pistettä ja on lohkossa toisena tasapisteissä ykkösenä olevan Frölundan kanssa.

HIFK kaatoi lauantain ottelussa Mlada Boleslavin 2-1 -lukemin. Lukemat ovat samat kuin viikko sitten, kun nämä joukkueet kohtasivat Mladan kotijäällä. Tuolloin HIFK kaivoi voiton vasta jatkoajan jälkeen.

Mlada karkasi ottelussa Adam Raskan ylivoimamaalilla toisen erän alussa 1-0 -johtoon, mutta HIFK nousi ottelussa tasoihin ennen kolmatta erää, kun 20-vuotias Elis Hede iski kiekon ohi Gasper Kroseljin, joka torjui vieraiden maalilla 29 laukausta.

HIFK siirtyi heti kolmannen erän alussa 2-1 -johtoon, kun Eero Teräväinen iski kiekon maaliin Kasper Kotkansalon syötöstä. HIFK:lla oli mahdollisuus kolmannen erän lopulla lisätä johtoaan, kun joukkue pääsi pelaamaan neljä minuuttia ylivoimaa ja tästä lähes kaksi minuuttia kahden minuutin ylivoimalla.

Kolmannen erän lopulla Juha Jääskä otti kakkosen ja Mlada pääsi yrittämään Niilo Halosen ohittamista ylivoimalla, mutta ottelussa 28 kertaa torjunut maalivahti kesti paineen ja varmisti HIFK:n voiton.

Ottelu oli HIFK:lle viimeinen ennen Liiga-kauden alkua. HIFK kohtaa Jyväskylässä JYP:n ensi perjantaina alkavan kauden ensimmäisessä ottelussa. CHL:n alkulohkon kaksi viimeistä ottelua pelataan 5. ja 12. lokakuuta. HIFK kohtaa lohkon kärjessä olevan Frölundan ensin kotona ja 12. päivä vieraissa.

Mlada Boleslavin Extraliiga-kausi käynnistyy myös perjantaina, kun joukkue kohtaa Olomoucin vieraissa.

CHL:n lauantain kierroksen tulokset

Frölunda vs. Zurich Lions 4-3 ja.
Ocelari Trinec vs. Leksand 1-3
EV Zug vs. Sönderjyske 9-3
Slovan Bratislava vs. Fribourg 0-2
Adler Mannheim vs. Lukko 2-1 vl.
RB Munchen vs. Rögle BK 2-1
Lausennne vs. Cardiff Devils 2-0

CHL:n sunnuntain kierroksen ottelut

17.00 Donbass Donetsk vs. Rouen Dragons
17.00 Frisk Asker vs. HC Bolzano
18.00 Sparta Praha vs. TPS
18.30 Jastrzebie vs. RB Salzburg
19.00 Tappara vs. HC Lugano
19.05 Bremerhaven Pinguins vs. Växjö Lakers
19.05 Skellefteå vs. Eisbären Berlin
21.20 KAC Klagenfurt vs. Rungsted

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta CHL