Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

NHL:ssä esiintynyt hyökkääjä jatkaa uraansa Ruotsissa

Jayce Hawryluk edusti viime kaudella Vancouver Canucksia.
AOP

SHL:n huippuseura Skellefteå on tehnyt huippuhankinnan, kun joukkue naarasi kanadalaishyökkääjä Jayce Hawrylukin riveihinsä.

25-vuotias Yorktonin kaupungista, Saskatoonin provinsista kotoisin oleva Jayce Hawryluk on 180 senttiä pitkä oikealta laukova hyökkääjä, joka on Florida Panthersin toisen kierroksen varaus kesän 2014 NHL:n varaustilaisuudesta.

Hawryluk teki debyytin NHL-kaukaloissa kuadella 2018-19 jolloin hyökkääjä pelasi 42 ottelua Panthersin paidassa iskien tehot 7+5. Yhteensä NHL-otteluita kanadalaiselle on kertynyt uran aikana kolmessa seurassa 98 kappaletta. Panthersista Hawryluk siirtyi Ottawa Senatorsiin ja viime kaudella kanadalaiselle kertyi 30 ottelua Vancouver Canucksin rivessä. Tehopisteitä NHL-kaukaloissa on syntynyt 27 kappaletta.

Hawryluk on Skellefteån viides ulkomaalaishankinta. Joukkueesta löytyy ennestään kanadalaishyökkääjä Adam Mascherin ja saksalaishyökkääjät Tom Kuhnhackl sekä Stefan Loibl. Puolustuksessa on yhdysvaltalainen Michel Kapla ja joukkueen toinen maalivahti on Kaplan maanmies Strauss Mann.

Skellefteå on mukana CHL:ssä. Viime kaudella joukkue oli SHL:n välierissä, mutta taipui Rögle BK:lle. Joukkue on voittanut kahdesti SHL:n mestaruuden kausina 2013 ja 2014. Viimeisen 11 kauden aikana Skellefteå on ollut seitsemän kertaa finaaleissa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut