Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

CHL

TPS nollattiin tylysti Saksassa – Euroopan reissu jatkuu Tshekkeihin

Bremerhaven Pinguins voitti TPS:n myös Turussa.
AOP - Jaakko Stenroos

Turun Palloseura koki CHL:n kolmannella ottelukierroksella tylyn tappion Bremerhaven Pinguinsin vieraana. TPS:llä on koossa ainoastaan yksi piste kolmen ottelun jälkeen.

Bremerhaven Pinguinsin ja Turun Palloseuran välisessä toisessa kohtaamisessa tämän kauden CHL:ssä nähtiin hyvin kaksijakoinen ottelu. Mylvivän kotiyleisön edessä kahden ensimmäisen erän aikana nähtiin vain kuusi jäähyä ja vasta kolmannessa erässä kaikki ottelun kolme maalia, jotka iski kotijoukkue Pinguins.

Pinguins kaatoi viikko sitten TPS:n Turussa 2-1 -lukemin ja tässä ottelussa 3-0 -lukemin. Pinguinsin maaleista vastasi puolustaja Stanislav Dietz, slovenialaishyökkääjä Jan Urbas ja kolmannen osuman tyhjiin iski Ross Mauerman. Kotijoukkueen maalilla Brandon Maxwell torjui nollapelin 19 torjunnalla. Andrej Kareyev torjui vieraiden maalilla 35 kertaa, mutta se ei riittänyt auttamaan vieraita voittoon.

Bremerhaven Pinguins on kolmen ottelun jälkeen A-lohkossa toisena Växjö Lakersin jälkeen. Pinguinsilla on kuusi pistettä koossa, kun tänään vieraissa jatkoajan jälkeen Sparta Prahalle taipuneella Lakersilla on seitsemän pistettä. Tämä tarkoittaa sitä, että Turun Palloseuralla on pakkovoiton paikka sunnuntaina Spartan vieraana mikäli joukkue mielii jatkoon alkulohkosta.

CHL-kierroksen illan ottelut

Donbass Donetsk vs. Rungsted 2-3 vl.
Sparta Praha vs. Växjö Lakers 2-1 ja.
KAC Klagenfurt vs. Rouen Dragons 2-1 ja.

CHL:n lauantain ottelut

15.05 Frölunda vs. Zurich Lions
16.00 Ocelari Trinec vs. Leksand
18.00 EV Zug vs. Sönderjyske
18.30 Slovan Bratislava vs. Fribourg
19.00 HIFK vs. Mlada Boleslav
21.00 Adler Mannheim vs. Lukko
21.00 RB Munchen vs. Rögle BK
21.05 Lausanne vs. Cardiff Devils

LUE MYÖS

Tappara kaatoi Eisbären Berliinin

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta CHL