Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

KHL

KHL-kausi käynnistyy – Torpedo Nizny Novgorod on lännen musta hevonen

Torpedo juhlii maalia.
AOP

Kiekkofani.com tekee loppukesään ennakot jokaisesta KHL-joukkueesta ennen kuin KHL-kausi 2021-22 käynnistyy syyskuun ensimmäisenä päivänä.

Kanadalaisen David Nemirovskyn valmentama Torpedo Nizny Novgorod palaa yhden KHL:n itäisessä konferenssissa vietetyn kauden jälkeen takaisin länteen. Torpedo taipui viime keväänä ensimmäisellä kierroksella Ak Bars Kazanille, joka eteni aina konferenssifinaaleihin asti.

Torpedossa ei ole paljoa tapahtunut vaihtuvuutta sitten viime kauden. Ruotsista joukkue hankki riveihinsä kaksi huippuhyökkääjää, kun Marek Hrivik ja Daniel Zaar tekivät joukkueen kanssa sopimukset. Lisäksi joukkue sai vahvistusta yhdysvaltalaisesta pelaajasta, kun Kenny Agostino teki joukkueen kanssa vuoden mittaisen sopimuksen. Joukkueen hyökkäyksestä poistuivat Justin Kloos, Jordan Szwarz ja Chris Terry. Puolustuksesta lähtivät yhdysvaltain Chris Wideman takaisin NHL:n ja Brady Austin Tampereen Tapparaan. Puolustukseen joukkue hankki Pohjois-Amerikasta ruotsalaispuolustaja Theodor Lennströmin täyttämään Widemanin jättämiä saappaita.

Hyökkäys on kokonaisuudessaan varsin laadukas. Tuoreimpana pelaajana joukkue hankki paluumuuttajan, kun Ivan Chekhovich teki vastikään vuoden mittaisen sopimuksen. Kärkisenttereinä joukkueessa häärii Andy Miele ja Hrivik. Kärkilaitureina Chekhovichin, Zaarin ja Agostinon lisäksi on Damir Zhafyarov, joka iski viime kaudella 61 tehopistettä 58 otteluun.

Puolustus on joukkueen lievä heikkous, mutta joukkue on saanut pidettyä alakerran runkopelaajista erinomaisesti kiinni, sillä Georgi Misharin, Mikhail Orlov, Ziyat Paigin ja kumppanit jatkavat joukkueen riveissä.

Torpedon maalilla alustavasti ykkösmaalivahti on erinomaisen viime kauden pelannut Andrei Tikhomirov, mutta Pyotr Kochetkov on loistava kirittäjä.

Nemirovskyn valmentama joukkue on vaarallinen. Joukkueessa on hurjasti taitoa ja mikäli puolustuspeli toimii, niin tämä joukkue on äärimmäisen vaarallinen etenkin kotikentällä. Torpedo on KHL:n läntisen konferenssin kuudes, kun runkosarja päättyy.

Potentiaalinen kokoonpano

Kenny Agostino – Andy Miele – Daniel Zaar
Ivan Chekhovich – Marek Hrivik – Damir Zhafyarov
Kirill Urakov – Andrei Belevich – Denis Pochivalov
Anton Shenfeld – Artyom Mikheyev – Mikhail Varnakov

Theodor Lennström – Yegor Martynov
Mikhail Orlov – Pavel Turbin
Georgi Misharin – Ziyat Paigin

Andrei Tikhomirov
Pyotr Kochetkov

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta KHL