Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

KHL-kausi käynnistyy – Lokomotiv Jaroslavl matkalla kohti lännen mestaruutta

Lokomotiv Jaroslavl hyvässä vireessä kauteen.
AOP

Kiekkofani.com tekee loppukesään ennakot jokaisesta KHL-joukkueesta ennen kuin KHL-kausi 2021-22 käynnistyy syyskuun ensimmäisenä päivänä.

Lokomotiv Jaroslavl lähtee Andrei Skabelkan valmennuksessa kirkastamaan viime kautista menestystä, sillä viime kaudella hurjaan vireeseen äitynyt Lokomotiv tippui KHL:n läntisen konferenssin välierissä seitsemännen ottelun jälkeen TsSKA Moskovalle, joka marssi aina Gagarin Cup -finaaleihin asti.

Joukkueessa ei tapahtunut isoja muutoksia kesällä. Puolustuksesta Roman Savchenko ja Atte Ohtamaa poistuivat sekä hyökkäyksestä Vladimir Tkachyov, Nikolai Kovalenko ja Anton Lander. Uusina niminä joukkueessa nähdään Reid Boucher, Anton Sagadeyev ja Maxim Shalunov hyökkäyksessä, sekä Alexander Yelesin puolustuksessa. Lokomotiv on tuonut tälle kaudelle paljon omia nuoria pelaajia mukaan kokoonpanoon, niin ulkopuolelta ei ole tarvinnut pelaajia tuoda joukkueeseen.

Hyökkäys on täynnä laatua, mutta keskikaista herättää pieniä kysymysmerkkejä. Denis Alexeyev on hyvä keskushyökkääjä, mutta onko hänestä kantamaan pelillistä vastuuta. Maxim Shalunov ja Pavel Kraskovsky ovat laadukkaita pelaajia, ja etenkin Shalunovilta voidaan odottaa suuria pistemääriä. Laitahyökkääjistä Boucher, Andre Petersson, Yegor Korskov sekä Artur Kayumov ovat tekijämiehiä.

Puolustuksessa Rushan Rafikov, Alexei Marchenko, Nikita Tsherepanov ja Maxim Osipov tulevat kantamaan suurta vastuuta läpi kauden. Vahvan puolustuksen ja ennenkaikkea viisikkopuolustuksen takana operoi yksi sarjan parhaista maalivahdeista, kun kanadalainen Eddie Pasquale on viimeisenä lukkona.

Lokomotiv Jaroslavl on yksi lännen suurista suosikeista ja valtaa runkosarjassa sijan kolme itselleen.

Potentiaalinen kokoonpano

Reid Boucher – Denis Alexeyev – Andre Petersson
Artur Kayumov – Maxim Shalunov – Yegor Korskov
Artyom Ilyenko – Anton Sagadeyev – Pavel Kudryavtsev
Yegor Averin – Pavel Kraskovsky – Alexander Daryin

Rushan Rafikov – Alexei Marchenko
Nikita Tsherepanov – Maxim Osipov
Daniil Misyul – Alexander Yelesin

Eddie Pasquale
Daniil Isayev

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL