Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

KHL-kausi käynnistyy – Miro Aaltosella paljon tehtävää Vitjaz Podolskin riveissä

Vitjaz Podolskilla on paljon tehtävää, mikäli joukkue meinaa pärjätä tällä kaudella.
AOP

Kiekkofani.com tekee loppukesään ennakot jokaisesta KHL-joukkueesta ennen kuin KHL-kausi 2021-22 käynnistyy syyskuun ensimmäisenä päivänä.

Juri Babenkon valmentama Vitjaz Podolsk on tiukassa tilanteessa kauden alla. Joukkueen hyökkäyksestä löytyy taitoa, mutta puolustus on todella ankeassa mallissa. Hyökkäyksessäkin osaamista löytyy kahteen kärkikenttään, mutta puolustuksessa ei paljoa etenkään kiekollista apua kärkiparin takaa tule.

Viime kaudella Vitjaz ei tietään KHL:n pudotuspeleihin raivannut ja vaikeaa se on tälläkin kaudella. Joukkue sai kesällä naarattua kaksi huippusentteriä joukkueeseen, kun Rauman Lukosta tuli kanadalaissentteri Daniel Audette ja SKA Pietarista paluun Vitjaziin teki Miro Aaltonen, joka jäi vähälle vastuulle Pietarin jättiläisessä.

Joukkueen suurimmat menetykset olivat ehdottomasti latvialaishyökkääjä Kaspars Daugavins sekä Justin Danforth. Daugavinsin ura jatkuu Sveitsissä ja Danforthin NHL:ssä.

Puolustuksessa Jakub Jerabekin ja Linus Hultströmin paikkoja täyttämään saapuivat Viktor Antipin sekä Valtteri Kemiläinen.

Vitjazin keskikaista on suhteellisen vahva etenkin kärjen osalta, kuten edellä mainittiin, mutta laituriosasto on varsin heikko. Niko Ojamäki saa suurta vastuuta kärkikentissä, mutta Liigassakin kakkos-kolmoskentän pelimiehenä tunnettu hyökkääjä ei ole KHL:ssä ratkaisu maalinteko-ongelmiin, mitä tämä joukkue tulee varmasti kohtaamaan.

Puolustuksessa kahden laatupakin takana on tyypillistä venäläistä prototyyppiä puolustjaista. ”Lasista ulos” -teemalla esiintyvät muun muassa Artyom Borodkin ja Igor Golovkov, jotka ovat puolustuksessa aivan liian suuressa roolissa, mikäli tämä joukkue halajaa menestystä.

Maalilla kokenut Ilya Ezhov saa paljon peliaikaa. Viime kaudella 24 ottelua Vitjazin maalilla pelannut Anton Todykov saa myös varmasti peliaikaa, mutta Ezhov lienee ykkönen läpi kauden.

Babenko joutuu tekemään melkoisia temppuja tämän joukkueen kanssa, jotta se voisi raivata tiensä pudotuspeleihin. Tähän ei ainakaan tässä ennakossa uskota. Vitjaz on konferenssin yhdeksäs, kun kausi päättyy.

Potentiaalinen kokoonpano

Alexander Yaremchuk – Miro Aaltonen – Niko Ojamäki
Miks Indrasis – Daniel Audette – Svyatoslav Grebenshchikov
Ivan Larichev – Fyorodor Malykhin – Vyatcheslav Leshchenko
Nikita Goncharov – Ilya Arkalov – Mikhail Smolin

Viktor Antipin – Valtteri Kemiläinen
Artyom Borodkin – Yegor Voronkov
Kirill Lyamin – Igor Golovkov

Ilya Ezhov
Anton Todykov

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL