Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

KHL

Torpedo kiinnitti NHL:stä pudonneen huippuhyökkääjän vuoden sopimukseen

Ivan Chekhovich Torpedon paidassa.
AOP

KHL-kauden alla Torpedo Nizny Novgorod sai mieluisan vahvistuksen, kun viime kaudella joukkueen riveissä pelannut Ivan Chekhovich palaa joukkueen riveihin.

Jekaterinburgista kotoisin oleva 22-vuotias laitahyökkääjä Ivan Chekhovich on tehnyt vuoden mittaisen sopimuksen Torpedon kanssa. Chekhovich on San Jose Sharksin seitsemännen kierroksen varaus kesän 2017 NHL:n varaustilaisuudesta.

180 senttiä pitkä hyökkääjä siirtyi ensimmäistä kertaa Pohjois-Amerikkaan kaudeksi 2016-17, kun Chekhovich meni QMJHL:n Baie-Comeau Drakkarin riveihin pelaamaan. Venäläinen vietti joukkueessa kolme kautta ja iski 191 otteluun 224 tehopistettä.

Kaudeksi 2019-20 hyökkääjä siirtyi San Jose Barracudan riveihin AHL:n pelaamaan ensimmäistä ammattilaiskautta. Tuolla kaudella hyökkääjälle kertyi 42 otteluun 12 tehopistettä.

Viime kauden Chekhovich aloitti lainalla Torpedon riveissä ja siirtyi ennen NHL-kauden alkua takaisin Pohjois-Amerikkaan. Torpedossa hyökkääjä iski viime kaudella 43 otteluun tehot 17+17 ollen yksi joukkueensa parhaista pistemiehistä.

Sharksin riveissä venäläinen sai neljä ottelua ja hyökkääjä syötti näissä yhden maalin. Loppukauden aikana 17 AHL-ottelussa Chekhovich pelasi 17 ottelua ja teki tehot 2+5. Vastikään Sharks osti hyökkääjän sopimuksen ulos.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta KHL