Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Discovery näyttää jatkossa KHL:ää ja Jokereiden ottelut

Jokerit juhlii maalia.
AOP - Emil Hansson

Discovery+ on hankkinut jääkiekkoliiga KHL:n TV-oikeudet. Discoveryn ja saksalaisen Sportfive-yhtiön välinen on sopimus on kolmivuotinen.

Discovery+ näyttää palveluissaan kaudella yli 100 ottelua suorina lähetyksinä suomeksi selostettuina ja Helsingin Jokereiden koti-, ja vieraspelit. Jokereiden kotipeleissä on tarjolla studio, joka lähetetään Hartwall Arenalta.

Discovery Finlandin urheilujohtaja Antti Haajanen on tyytyväinen tuoreeseen KHL-sopimukseen.

-Jääkiekko on Suomen suosituin urheilulaji, jota lisäämme mieluusti tarjontaamme. KHL ja Jokerit tuovat jatkuvuutta esittämiemme huipputurnausten eli olympialaisten, naisten ja nuorten MM-kisojen, EHT-turnausten sekä muiden maajoukkuetapahtumien väliin, Haajanen kertoo.

Myös Jokereiden puheenjohtaja Jari Kurri on iloinen, että seuran ottelut näkyvät jatkossakin suomalaisille seuran kannattajille ja suomalaisille jääkiekon ystäville.

-Alkamassa on kahdeksas kautemme maailman toiseksi kovimmassa kiekkoliigassa, jossa taito, vauhti ja fyysisyys välittyvät katsojille illasta toiseen. Joukkueemme on kotimaistunut entisestään ja kansainvälisen tason huippupelaajamme ovat valmiita aloittamaan taistelun Gagarin Cupista.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL