Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Jokereiden kotiavaukseen pääsee vain kausikorttilaiset

Jokerit keskiympyrä.
AOP

Helsingin Jokerit tiedotti nettisivuillaan, että joukkueen KHL-kauden kotiavaukseen Traktor Tsheljabinskia vastaan pääsee vain kausikortin omaavat henkilöt.

Hartwall Arena on jaettu 49 katsomolohkoon, johon jokaiseen mahtuu 25 henkeä. Katsomolohkoilla Jokerit pyrkii takaamaan katsojien turvallisuuden ottelutapahtumassa. Kapasiteetti kauden avaukseen on siis noin 10 prosenttia Arenan maksimista, eli 1225 katsojaa.

Hartwall Arenalle on Jokereiden tiedotteen mukaan tarkoitus ottaa yleisöä porrastetusti ja alustavasti irtolipunmyyntiä ei ole.

Jokerit pelaa syyskuussa kuusi kotiottelua. Maanantaina 6.9 vastassa on Traktor Tsheljabinsk. 14. syyskuuta Lokomotiv Jaroslavl saapuu Helsinkiin. Tämän jälkeen 16. syyskuuta Torpedo Nizny Novgorod ja 18. syyskuuta Barys Nur-Sultan.

Syyskuun lopulla Jokerit kohtaa lauantaina 25. syyskuuta HK Sotshin ja keskiviikkona 29. syyskuuta Ak Bars Kazanin, jonka Jokerit kohtaa torstaina vieraissa sarja-avauksessa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL