Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Avangard Omsk saa haasteen TsSKA Moskovalta – KHL-kausi alkaa finalistien kohtaamisella

Viime kaudella Avangard ja TsSKA painivat finaaleissa.
AOP

KHL-kausi 2021-22 alkaa keskiviikko-iltana viime kauden Gagarin Cup -finalistien kohtaamisella, kun hallitseva mestari Avangard Omsk saa vastaansa Sergei Fedorovin valmentaman TsSKA Moskovan.

Avangardilla on takana pitkä harjoitusleiri, sillä joukkue aloitti pelit jo heinäkuun lopulla ja pelasi 12 harjoitusottelua heinä-elokuun aikana. Voittoja kertyi harjoitusotteluista seitsemän kappaletta. Pelituntuma pitäisi joukkueella kauden avaukseen olla kohdillaan, sillä vielä viime viikonloppuna joukkue pelasi kolme ottelua kohdaten HK Sotshin, Severstal Tsherepovetsin ja SKA Pietarin.

Bob Hartleyn valmentama joukkue koki pienen muutoksen kauden alla, kun joukkue hankki riveihinsä isokokoisen keskushyökkääjä Nikolai Prohorkinin Metallurg Magnitorgorskista. Muuten joukkue on vaihtanut kesällä vain ulkomaalaispelaajiaan jokseenkin suomalaispuolustajat Ville Pokka ja Oliwer Kaski löytyvät edelleen kokoonpanosta.

TsSKA:lla oli merkittävästi lyhyempi harjoituskausi kuin Avangardilla. Sergei Fedorovin valmentama miehistö aloitti pelit vasta 19. elokuuta ja pelasi yhteensä viisi harjoitusottelua. Joukkue kaatoi harjoitusotteluissaan ainoastaan Spartak Moskovan ja tämän illan vastustajansa Avangardin. TsSKA pelasi kaikki viisi otteluaan kotijäällään, joten matkustusrasitusta ei kauden alla ole ollut. Ei ole toki tässäkään ottelussa, kun peli pelataan Moskovassa, jossa Avangard viettää evakossa vielä tämän KHL-kauden.

LUE MYÖS

Avangard Omskin kausiennakko

TsSKA Moskovan kausiennakko

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL