Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

CHL

TPS:lle kaksi niukkaa tappiota CHL:n avausviikonloppuna

TPS vs. Pinguins Jack Rodewald CHL
AOP - Jaakko Stenroos

Turun Palloseura aloitti urakan jääkiekon mestarienliigassa menneenä viikonloppuna kotijäällään Gatorade Centerissä. Kahdesta ensimmäisestä ottelusta oli tuloksena kaksi tappiota ja yksi piste.

Perjantaina TPS kaatui Bremerhaven Pinguinsin käsittelyssä 2-1 -lukemin. Toisessa erässä Stanislav Dietz iski vieraat 1-0 -johtoon ylivoimalla ja kolmannessa erässä Nino Kinder iski 2-0 -osuman alivoimalla. Kotijoukkueen Filip Sandberg kavensi pelin vajaa minuutti ennen loppua, mutta tasoitusmaalia TPS ei onnistunut enää tekemään vaan pisteet lähtivät DEL-liigan joukkueen matkaan.

Sunnuntain ottelussa TPS kohtasi Tshekin Extraliigan Sparta Prahan ja taipui tälle pitkän kaavan kautta 3-2 -lukemin. Sparta siirtyi ensimmäisen erän puolivälissä Zdenek Dolezalin maalilla 1-0 -johtoon, mutta TPS:n kesän yksi ulkomaalaishankinnoista Mitch Hults tasoitti pelin avauserän lopulla. Toisen erän alussa Ladislav Zikmund vei vieraat uudemman kerran johtoon.

TPS nousi kuitenkin ottelussa tasoihin kolmannessa erässä, kun tuore kanadalaishankinta Tyler Steenbergen iski uransa ensimmäisessä ottelussa TPS:n riveissä kiekon ohi ex-TPS Alexander Salakin ja tasoitti pelin.

Jatkoaika ei tuottanut otteluun ratkaisua, joten voitto ratkaistiin rangaistuslaukausten kautta. Siellä ainoastaan Spartan Filip Chlapik onnistui maalinteossa, joten Sparta nappasi ottelusta voiton.

Växjö Lakers johtaa a-lohkoa puhtaalla pelillä, kun joukkue kaatoi sekä Pinguinsin, että Spartan kotijäällään.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta CHL