Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Petr Čech jääkiekkosopimukseen toisen kerran urallaan

PETR CECH
AOP

Valioliigan Chelsean ja Arsenalin sekä Tsekin maajoukkueen legendaarinen maalivahti Petr Čech on solminut uransa toisen sopimuksen jääkiekon puolella. Tsekkivahti on tehnyt tulevalle kaudelle sopimuksen brittiläisen Guildford Phoenixin kanssa. Joukkue pelaa National Ice Hockey Leaguen II- divisioonassa.

Čech on myös aiemmin urallaan pelannut jääkiekkoa kyseisessä seurassa. Hänellä oli Guildforsin kanssa sopimus kaudella 2019-2020, jolloin jääkiekossakin maalinsuulla viihtynyt Čech torjui varsin kovalla torjuntaprosentilla, 93,4, 6 ottelua. Viime kaudella hän oli sopimukseton jääkiekon puolella.

Jalkapallouransa tsekkivahti päätti vuonna 2019. Hän pelasi pitkän ja menestyksekkään uran Chelsean ja Arsenalin maalilla. Uransa parhaat vuodet hän vietti Chelseassa vuosina 2004-2015, jolloin hän voitti Valioliigan mestaruuden neljästi sekä Mestarien liigan kertaalleen vuonna 2012. Maajoukkueuran parhaaksi saavutukseksi jäi alle 21-vuotiaiden Euroopan mestaruus vuonna 2002.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut