Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

KHL

KHL-kausi lähestyy – Metallurg Magnitorgorsk yksi idän suosikeista

Juho Olkinuora Metallurgin maalilla.
AOP - Juha Metso

Kiekkofani.com tekee loppukesään ennakot jokaisesta KHL-joukkueesta ennen kuin KHL-kausi 2021-22 käynnistyy syyskuun ensimmäisenä päivänä.

Metallurg Magnitogorsk eteni viime kaudella KHL:n itäisessä konferenssissa toiselle kierrokselle, mutta kaatui Avangard Omskin käsittelyssä. Ilya Vorobyovin miehistöllä ei yksinkertaisesti riittänyt Avangardia vastaan tiukassa ottelusarjassa, joten tälle kaudelle kaksinkertainen KHL-mestari lähtee varmasti tavoittelemaan parempaa lopputulosta.

Suurin muutos kokoonpanossa ensi kaudeksi on se, että seuraikoni Sergei Mozyakin lopetti uransa viime kauteen. ”Serioosa” pelasi Metallurgissa pitkän tovin ja käänsi monta tiukkaa peliä joukkueen eduksi. Uusi aikakausi on siis alkamassa Magnitogorskin teollisuuskaupungissa.

Hyökkäykseen tuli Mozyakinin lisäksi pieniä muutoksia, kun ruotsalaisentteri Dennis Rasmussen siirtyi Sveitsiin ja joukkue hankki kanadalaisen Philippe Mailletin tilalle. Mailletin rinnalla on kaksi hyökkääjän maanmiestä, kun vasemmassa laidassa viilettää Brendan Leipsic ja oikeassa laidassa Josh Currie.

Semyon Koshelev ja Nikita Korostelev ovat myös mielenkiintoisia hankintoja joukkueelta, ja on äärimmäisen mielenkiintoista on myös nähdä miten vasta 18 vuotta täyttävä Danila Yurov lyö läpi, kun saa enemmän vastuuta KHL:ssä.

Puolustuksessa Philip Holmin jättämää aukkoa hankittiin täyttämään Holmin maanmies Linus Hultström Vitjaz Podolskista. Hultström tuo kiekollista osaamista puolustukseen lisää Yegor Yakovlevin ja Grigori Dronovin rinnalle.

Maalilla jatkaa tuttu kaksikko, kun Juho Olkinuora ja Vasili Koshechkin jakavat pelivuoroja keskenään.

Metallurg on laadukas joukkue edelleen ja joukkue löytyy varmasti neljän parhaan joukosta, kun runkosarja päättyy. Kolme kärkitilaa on ennakoissa jo vallattu, joten Metallurg on neljäs.

Potentiaalinen kokoonpano

Brendan Leipsic – Philippe Maillet – Josh Currie
Nikolay Goldobin – Nikolai Prohorkin – Andrei Chibisov
Semyon Koshelev – Arkhip Nekolenko – Nikita Korostelev
Pavel Akolzin . Igor Shvyryov – Maxim Karpov

Yegor Yakovlev – Linus Hultström
Grigori Dronov – Artyom Zemchyonok
Mikhail Pashnin – Artyom Minulin

Juho Olkinuora
Vasili Koshechkin

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta KHL