Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

KHL

KHL-kausi käynnistyy – Kunlun Red Starille tulee pitkä projekti

Kunlun Red Star juhlimassa voittoa
AOP

Kiekkofani.com tekee loppukesään ennakot jokaisesta KHL-joukkueesta ennen kuin KHL-kausi 2021-22 käynnistyy syyskuun ensimmäisenä päivänä.

KHL:n ainut kiinalaiset taustat omaava joukkue Kunlun Red Star jatkaa kotiotteluiden pelaamista Moskovassa myös tällä kaudella. Red Star siirtyi Kiinasta evakkoon keväällä 2020 koronapandemian alkuvaiheissa ja tämän jälkeen KHL:n itäiseen konferenssiin kuuluva joukkue on pelannut kotiottelut lännessä.

Päävalmentaja Ivano Zanattalla on kova projekti joukkueen kanssa tiedossa. Red Star toimii projektina Kiinan maajoukkueelle Pekingin olympialaisiin 2022, eli tämän joukkueen tarkoitus on valmistautua olympialaisten jääkiekkoon. Se näkyy joukkueen tasossakin, sillä laadukkaita pelaajia ei ihan liikaa ole.

Yleensä Red Star on miehitetty AHL:stä tippuneilla kavereilla ja muutamalla mahdollisesti Eurooppaan haluavan ex NHL-pelaajan turvin, mutta nyt joukkue huokuu keskinkertaisuutta.

Ainoat kirjaimellisesti kiinalaiset hyvät jääkiekkoilijat ovat veljekset Spencer Foo ja Parker Foo, sekä Brandon Yip. Monelle ulkomaalaiselle on jo sorvattu Kiinan passi ja siten heillä on mahdollisuus edustaa Kiinaa maajoukkueessa. Esimerkiksi ykkössentteri Luke Lockhart ja kärkipuolustajat Jason Fram sekä Victor Bartley ovat tällaisia, mutta muita pelaajia ei juuri ole.

Red Star ei pelejä tällä kaudella paljoa tule voittamaan. Mikäli ennen olympiataukoa kymmenen voittoa on tilillä, niin sitä voidaan pitää yllätyksenä. Red Star sijoittuu itäisen konferenssin viimeiseksi eli 12.

Potentiaalinen kokoonpano

Parker Foo – Luke Lockhart – Spencer Foo
Brandon Yip – Cory Kane – Josh Nicholls
Greg Squires – Alex Riche – Tyler Wong
Chris Seto – Sam Hu – Ethan Werek

Jake Chelios – Ryan Sproul
Victor Bartley – Jason Fram
Colin Joe – Mikael Tam

Jeremy Smith
Paris O’Brien

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Leijonat

Mainos

NHL

Mainos

Liiga

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta KHL