Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

KHL-kausi lähestyy – Severstal Tsherepovets on kuin sitkeä pullataikina

Andrei Razin Severstalin penkin takana.
AOP

Kiekkofani.com tekee loppukesään ennakot jokaisesta KHL-joukkueesta ennen kuin KHL-kausi 2021-22 käynnistyy syyskuun ensimmäisenä päivänä.

Severstal Tsherepovets on profiloitunut KHL:ssä menneinä vuosina joukkueeksi, joka tuottaa laadukkaita pelaajia muualle. Päävalmentaja Andrei Razinin aikana Severstal on profiloitunut joukkueeksi jota on äärimmäisen vaikea voittaa. Razin on saanut nimettömän joukkueen pelaamaan toisilleen ja tulosta on syntynyt. Viime kaudella joukkue eteni pudotuspeleihin ja pelasi vahvan ottelusarjan Dynamo Moskovaa vastaan, jolle kuitenkin taipui viidessä pelissä, joista neljä matsia olivat maalin pelejä.

Razin on kertonut aiemmin venäläisessä mediassa, että hänen ainut tavoitteensa on valmentaa joskus Venäjän maajoukkuetta. Tämä tulee todennäköisesti tapahtumaan vielä ennen vuotta 2030 mikäli otteet jatkuvat samalla tavalla hänen valmentamillaan joukkueilla.

Severstalin joukkue ei kokenut isoja muutoksia kesällä. Ulkomaalaisista suurin osa vaihtui, mutta laadukkaita pelaajia tuli myös tilalle. Hyökkäyksen runko pysyi ennallaan, mutta puolustus meni suurimmilta osilta uusiksi. Tähän vaikuttaa Vladislav Provolnevin, Veli-Matti Vittasmäen, Shawn Lalonden ja Vadim Kudakon siirtymiset toisaalle. Heitä paikkaamaan joukkue hankki ruotsalaispuolustajat Robin Pressin ja Jakob Stenqvistin Suomesta. Lisäksi joukkueessa pelaa lainalla TsSKA Moskovasta Artyom Chmykhov, joka tulee samaan peliaikaa runsaasti.

Hyökkäyksessä on hyviä pelaajia, mutta KHL:n mittapuussa hyökkäys on kuitenkin keskinkertainen. Mielenkiintoista on nähdä mille tasolle viime kaudella säväyttänyt nuori Nikita Guslistov nousee tai hyviä tehoja jo parin kauden ajan tehnyt Daniil Vovchenko. Julius Nättinen on joukkueen ainut suomalainen ensi kaudella ja Robert Rooba edustaa Viroa.

Maalivahtipeliin joukkue ei tule kaatumaan. Siitä pitää huolen laadukas Vladislav Podyapolski ja joukkueen käytännössä oma kasvatti Dmitri Shugayev, joka saa nyt vastuuta KHL:n puolella entistä enemmän.

Severstal on nimetön joukkue, mutta kuin sitkeä pullataikina, jota saa vaivata loputtomiin. Pudotuspelit ovat lähellä, mutta samoista tiloista taistelee monta joukkuetta. Severstal on runkosarjan päätyttyä KHL:n läntisen konferenssin kahdeksas.

Potentiaalinen kokoonpano

Daniil Vovchenko – Vladislav Kodola – Yegor Morozov
Nikita Guslistov – Joonas Nättinen – Dmitri Moiseyev
Adam Liska – Kirill Rasskazov – Igor Geraskin
Robert Rooba – Andrei Alexeyev – David Dumbadze

Artyom Chmykhov – Robin Press
Makar Khabarov – Jakob Stenqvist
Mikhail Tihonov – Timur Karimov

Vladislav Podyapolski
Dmitri Shugayev

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL