Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Metallurg ja Salavat Julajev tarjosivat maalijuhlat harjoitusottelussa

Metallurg voitti harjoitusottelun.
AOP

Metallurg Magnitogorsk ja Salavat Julajev Ufa tarjosivat todella vauhdikkaan sekä maalirikkaan ottelun Magnitogorskissa, kun kotijoukkue voitti ottelun lukemin 6-4.

Metallurgilta Maxim Karpov iski kaksi maalia ja uusista pelaajista Brendan Leipsic ja Philippe Maillet onnistuivat maalinteossa. Nuori Danila Yurov ja kokenut puolustaja Yegor Yakovlev onnistuivat myös maalinteossa Juha Metsolan selän taakse.

Salavat Julejevilta maalinteossa onnistui kahdesti vahvana maalineduspelaajana tunnettu Alexander Kadeykin, Stepan Sannikov ja Gleb Kuzmin.

Kotijoukkueen maalilla pelasi ottelussa kokenut Vasili Koshechkin ja Juho Olkinuora oli varalla. Salavatin suomalaisista Teemu Hartikainen pelasi ykköskentässä Sergei Shmelyovin ja Kadeykinin kanssa. Markus Granlund ja Sakari Manninen eivät pelanneet ottelussa.

Metallurg pelaa harjoituskaudella vielä kaksi harjoitusottelua. Huomenna joukkue pelaa Ak Bars Kazanin vieraana ja 28.8 uudestaan Salavatia vastaan, mutta tällä kertaa Ufassa.

Salavatin harjoituskautta on jäljellä ainoastaan ottelu Metallurgia vastaan ensi viikonloppuna. Tomi Lämsän valmentama joukkue on pelannut kuusi harjoitusottelua toistaiseksi ja voittanut näistä kolme. Salavatin KHL-kausi alkaa 3. syyskuuta Barys Nur-Sultanin vieraana.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL