Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Mattias Tedenbyn ura jatkuu Dinamo Minskissä – myös Jokereissa flopannut tshekkipuolustaja Dinamoon

Mattias Tedenby vaihtaa maisemaa KHL:ssä.
AOP

Vitjaz Podolskia viime kaudella edustanut ruotsalaishyökkääjä Mattias Tedenby on tehnyt sopimuksen Dinamo Minskin kanssa ensi kaudesta. Tedenbyn lisäksi tshekkipuolustaja Jakub Krejcik on siirtyy Dinamon riveihin.

31-vuotias ruotsalaishyökkääjä oli vuonna 2008 New Jersey Devilsin ykköskierroksen varaus. Devils poimi Vetlandasta kotoisin olevan hyökkääjän numerolla 24.

Urallaan kolme Ruotsin mestaruutta voittanut hyökkääjä pelasi NHL:ssä neljän kauden ajan 120 ottelua ja iski näissä 30 tehopistettä. KHL:ssä Tedenby debytoi menneellä kaudella ja iski 54 otteluun tehot 17+18. Pohjois-Amerikasta hyökkääjä palasi kaudeksi 2014-15 HV71’n riveihin ja pelasi siellä viiden kauden ajan. Ruotsista matka jatkui Sveitsin NLA-liigaan HC Davosiin, jossa 48 otteluun syntyi 37 tehopistettä. Sveitsin vuoden jälkeen aukesi paikka KHL:ssä.

30-vuotias Krejcik pelasi Jokereissa viime kaudella 42 ottelua ja teki 17 tehopistettä. KHL:stä puolustajalla oli ennen Jokereita kokemusta Medvescak Zagrebin ja Lev Prahan riveistä.

Krejcikillä ja Tedenbyllä on ulkomaalaisia kavereina Slovakki-maalivahti Patrik Rybar, ruotsalaispuolustaja Adam Almquist sekä Lukas Bengtsson ja kanadalaishyökkääjä Taylor Beck, joka kiekkoili viime kaudella Metallurg Magnitogorskin riveissä.

Dinamoa valmentaa ensi kaudellakin kanadalainen Craig Woodcroft.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL