Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Hallitsevalla Gagarin Cup -mestarilla tiukka palkkatilanne – tilaa vielä yhdelle pelaajalle

Bob Hartley ja Gagarin Cup
AOP

Avangard Omskin GM Alexey Volkov kertoi venäläislehti Sport-Expressin haastattelussa, että joukkueella on hyvä tilanne lähtiessä tulevaan kauteen. Hallitsevalla Gagarin Cup -mestarilla on kokoonpano täynnä, mutta vielä on tilaa ainakin yhdelle syvyyshyökkääjälle.

Avangardin riveistä poistui kesällä muun muassa Jiri Sekac, Ilya Kovalchuk ja Reid Boucher joukkueesta, mutta organisaatio ei ole tehnyt mitään heidän lähtönsä jälkeen.

– Me voisimme hankkia jonkin pelaajan meidän syvyyskenttiin, mutta haluan tällä hetkellä katsoa, miten ensimmäiset pelit kaudesta lähtee rullaamaan. Meillä on hyvä joukkue koossa, kertoi Volkov.

Avangard hankki kesällä vain muutaman uuden pelaajan. Hallitsevan mestarin riveihin saapui Peter Cehlarik, Francis Pare ja Ivan Telegin uusina pelaajina, Telegin ja Pare ovat kolmoskentän pelaajia, mutta ruotsissa huipputehoja tehnyt slovakkihyökkääjä Cehlarik täyttää kahden kärkikentän laitahyökkääjän paikan.

– Meillä on palkkakatossa tilaa vielä noin 500 tuhatta dollaria. Sillä rahalla voi hankkia vielä täydennystä joukkueeseen, mikäli tarve sen vaatii, jatkoi Volkov.

Yhtenä potentiaalisena pelaajana Avangardiin pidetään kanadalaishyökkääjä Rob Klinkhammeria, joka pelaa ensi kaudella KHL:ssä, mutta seura on vielä epäselvä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL