Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Helsingin Jokereiden peleissä katsojarajoitukset – pelit nähtävissä YouTubesta

Jokerit keskiympyrä.
AOP

Helsingin Jokerit pelaa tällä viikolla kaksi harjoitusottelua Vantaalla KHL-seura Dinamo Riikaa vastaan. Alustavasti näihin otteluihin on myyty lippuja, mutta Jokereiden tiedotteen mukaan koronarajoitukset rankaisevat, eikä otteluihin pääse katsojia kuin kausikorttilaiset torstain otteluun.

Jokereiden ja Dinamon väliset ottelut ovat kuitenkin nähtävissä suorana Jokereiden YouTube-kanavalla sekä torstaina, että perjantaina.

Sergei Zubovin valmennukseen siirtynyt Dinamo Riika ei ole pelannut vielä yhtäkään harjoitusottelua tällä kaudella. Dinamolla on kuitenkin koossa laadukkaampi joukkue tulevalle KHL-kaudelle kuin aiemmin, joten joukkue voi olla vaarallinen kesän ensimmäisissä peleissä.

Suomalaisia joukkueessa pelaa kaksi, kun Jere Karjalainen ja Peter Tiivola kiekkoilevat joukkueessa. Liigasta tuttuja pelaajia Dinamossa on useita, kun muun muassa Ässissä loistanut Sebastian Wännström teki joukkueen kanssa sopimuksen.

Jokerit on voittanut kaksi harjoituskauden otteluaan ja joukkueella on vielä kolme peliä jäljellä ennen 2. syyskuuta alkavaa KHL-kautta.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL