Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

KHL:ssä pelattiin kolme harjoitusottelua sunnuntaina – Barys iski seitsemän osumaa

Barys juhlii maalia.
AOP

Kazakstanin pääkaupungissa Nur-Sultanissa on tällä viikolla pelattu harjoitusturnausta, jossa on ollut mukana KHL-joukkueista Kunlun Red Star, Barys Nur-Sultan ja kaksi joukkuetta Kazakstanin pääsarjasta.

Sunnuntaina turnauksessa pelattiin kaksi ottelua, kun Red Star kohtasi Kazzinc-Torpedon ja Barys pelasi Karagandaa vastaan. Kazzinc-Torpedo voitti viime kaudella Kazakstanin pääsarjassa runkosarjan selvällä 22 pisteen erolla ennen Karagandaa. Mestaruuden voitti lopulta Karaganda.

Red Star voitti omassa ottelussaan Kazzinc-Torpedon 2-1 -lukemin. Joukkueelta onnistuivat ulkomaalaisvahvistukset maalinteossa, kun puolustaja Ryan Sproul iski joukkueen avauserässä 1-0 -johtoon ja Cory Kane lisäsi johdon kahteen maaliin toisessa erässä. Kanadalaishyökkääjä Josh Nicholls syötti Red Starin maalit. Kazzinc-Torpedon hyökkääjä Yegor Mazhuga onnistui kaventamaan pelin ja viemään Red Starin maalilla pelanneelta Jeremy Smithiltä nollapelin vain vajaat kolme minuuttia ennen täyttä peliaikaa.

Barys pelasi Karagandaa vastaan sunnuntaina ja näytti Kazakstanin mestarille kaapin paikan. Barys karkasi heti ottelun ensimmäisellä kympillä 3-0 -johtoon, mutta Karaganda tuli tasoihin avauserän lopun ja toisen erän alun maalilla. Ennen kolmatta erää Barys karkasi kuitenkin uudelleen kahden maalin johtoon ja päätöserässä Barys iski vielä kaksi osumaa pelin päättyessä 7-3 -voittoon.

Barysilta Curtis Valk iski tehot 1+1 ja Darren Dietz tehot 1+2. KooKoossa viime kaudella pelannut Christian Thomas syötti kaksi maalia.

Päivän kolmannessa harjoitusottelussa Torpedo Nizny Novgorod kaatoi vieraissa Spartak Moskovan lukemin 5-2. Torpedon slovakialaishankinta Marek Hrivik iski ottelussa tehot 1+1 ja nuori puolustaja Maxim Fedotov syötti kaksi ottelun ensimmäistä maalia. Viime kaudella MHL:n Chaikassa 62 otteluun 41 tehopistettä tehnyt hyökkääjä Ilya Fedotov iski ottelussa tehot 1+1. Neljä Torpedon viidestä maalista syntyi ylivoimalla.

Ilman suomalaisia pelanneen Spartakin maaleista vastasiva Sergei Shirokov ja Maxim Tsyplakov, joka teki viime kaudella KHL:ssä 58 otteluun 17 tehopistettä. Tsyplakov on vasta 22-vuotias hyökkääjä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL