Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Kakkosmiehistöllä pelannut Dynamo Moskova voittoon harjoitusottelussa Admiral Vladivostokista

Dynamo Moskova kaatoi Admiralin.
AOP

Dynamo Moskova jatkoi vahvaa harjoituskauttaan KHL:n kauteen valmistautuessa kaatamalla Admiral Vladivostokin 2-1 -lukemin Moskovassa pelatussa ottelussa. Dynamo on voittanut kuudesta harjoitusottelustaan neljä ja kaksi voittoa neljästä on tullut KHL:n paluuta tekevää Admiralia vastaan.

Dynamolla on selkeästi kokeiluja sisältänyt kokoonpano ottelussa, sillä maalilla pelasi kolmosmaalivahti Georgy Kuznetsov ja hyökkäyksestä muun muassa tähtisentteri Vadim Shipachyov puuttui vallan, kuten myös kakkossentteriksi hankittu Eric O’Dell. Puolustuksesta paljon minuutteja syövät Andrei Sergejev ja Michal Cajkovsky puuttuivat.

Nuorista pelaajista koostuva joukkue onnistui kuitenkin hyvin, sillä avauserässä Oscar Lindberg vei kotijoukkueen johtoon ylivoimamaalilla. 26-vuotias Vladislav Yefremov vei Dynamon jo 2-0 -johtoon toisessa erässä.

Admiralin ainokaisen iski valkovenäläishyökkääjä Danila Palivko kolmannen erän lopussa. 19-vuotias puolustaja pelasi vielä viime kaudella Neman Grodnon riveissä Valko-Venäjän pääsarjaa.

Vieraiden maalilla ottelussa pelasi Nikita Serebryakov, joka edusti viime kaudella Torpedo Nizny Novgorodia.

Dynamo pelaa vielä kolme harjoitusottelua ennen KHL-kauden alkua. Admiralilla on luvassa ainakin yksi ottelu, kun joukkue kohtaa Vitjaz Podolskin lauantaina. Admiral on voittanut ainoastaan yhden ottelun harjoituskaudella.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL