Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Oliwer Kaski ja Ville Pokka syöttöpisteisiin – Avangard kaatoi Dynamo Moskovan

Denis Zernov maalinteossa.
AOP

Avangard Omsk ja Dynamo Moskova pelasivat harjoitusottelun Moskovassa lauantaina. Bob Hartleyn valmentama Avangard oli ottelussa vahvempi lukemin 5-2 ja jatkaa harjoituskauttaan mukavassa neljän ottelun voittoputkessa. Dynamolle harjoitusottelu oli kesän viides ja tappio toinen.

Avangard pelasi ottelussa lähes parhaalla kokoonpanollaan. Joukkueen kärkisentterit onnistuivat ottelussa erinomaisesti, kun Denis Zernov iski ottelussa tehot 2+1 ja Corban Knight syötti yhden maalin. Huippulaituri Sergei Tolchinsky iski ottelussa maalin ja syötti toisen. Ruotsin SHL:ssä viime kaudella kovia tehoja Leksandin riveissä niittänyt Peter Cehlarik iski ottelussa tehot 1+1.

Hartleyn valmentaman joukkueen suomalaispuolustajat onnistuivat myös haalimaan pisteitä, kun Oliwer Kaski syötti Nail Yakupovin iskemän 1-0 maalin yhdessä Cehlarikin kanssa ja Ville Pokka syötti Tolchinskyn iskemän voittomaalin toisen erän lopulla.

Avangardin riveissä myös 17-vuotias Ivan Miroshnichenko pääsi pelaamaan. Miroshnichenko hyökkäsi joukkueen kakkoskentän oikeassa laidassa Zernovin ja Tolchinskyn rinnalla, mutta ei saalistanut tehopisteitä. 17-vuotias superjunnu on NHL:n varaustilaisuuden kuumimpia nimiä kesän 2023 varaustilaisuudessa.

Dynamon riveistä maalinteossa onnistuivat nuori 20-vuotias Vladislav Mikhailov ja kokenut ykkössentteri Vadim Shipachyov.

Simon Hrubec pelasi ottelussa kotijoukkueen maalilla ja Ivan Bocharov Dynamon maalilla.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL