Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

New Jersey Devils rakentaa vahvaa joukkuetta ensi kaudeksi

Pavel Zacha ja Nico Hischier ovat osana Devilsin valoisaa tulevaisuutta.
AOP

NHL:ssä viime kaudet enemmän tai vähemmän syöksykierteessä ollut New Jersey Devils on tehnyt kesätauolla johdonmukaista työtä joukkueen rakentamisen eteen. Devils on saanut naarattua vapailta markkinoilta puolustukseen lisää tähtiloistoa ja hyökkäykseen lisää leveyttä.

Kesän paras hankinta on ehdottomasti puolustaja Dougie Hamilton. Carolina Hurricanesissa edelliset kaudet kiekkoillut kanadalaispuolustaja teki Devilsin kanssa seitsemän vuoden mittaisen sopimuksen, kuten Kiekkofani.com uutisoi. Toinen huippuhankinta oli slovakialaislaituri Tomas Tatarin naaraus. Tatar tuo tarvittavaa maalintekovoimaa Nico Hischierin ja Jack Hughesin laidoille sekä kokemusta menestyksestä.

Hyvän jatkosopimuksen GM Tom Fitzgerald teki myös valkovenäläishyökkääjä Yegor Sharangovichin kanssa. Valkovenäläinen laitahyökkääjä jatkaa kaksi seuraavaa kautta joukkueen riveissä edullisella kahden miljoonan kausiansiolla.

Maalivahtiosastolle MacKenzie Blackwood sai loistavan kirittäjän, kun Detroit Red Wingsissä edelliset kaudet torjunut Jonathan Bernier tuli nuoren ykkösmaalivahdin seuraksi jakamaan pelikuormaa. Tämä helpottaa Devilsin peluuttamista merkittävästi, sillä Blackwoodilta on uupunut hyvä kakkosmaalivahti jo kahden edellisen kauden ajan.

Kokonaisuutta katsottaessa alkaa Devilsin joukkue näyttää vihdoinkin siltä, että pudotuspelipaikan odottaminen alkaa olla realististaNew Jersey Devils rakentaa vahvaa joukkuetta ensi kaudeksi. Joukkueen keskikaista on äärimmäisen nuori ja laitahyökkääjiä edelleen uupuu, mutta rakenne joukkueessa on kunnossa. Maalivahdit ovat hyvät, puolustuksessa on nuorta taitoa ja kokemusta, ja hyökkäyksessä tärkein kohta on kunnossa keskikaistan myötä.

Devils tulee jo alkavalla kaudella olemaan äärimmäisen vaikeasti voitettavissa oleva joukkue, mutta pudotuspeleihin silti voi olla vielä liikaa matkaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL