Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Seattle Kraken kiinnitti kiekollisen puolustajan jatkosopimukseen

Vince Dunn oli laadukas kiekollinen puolustaja Bluesin riveissä.
AOP

Tuorein NHL-joukkue Seattle Kraken teki vastikään kahden vuoden mittaisen sopimuksen kanadalaispuolustaja Vince Dunnin kanssa, jonka joukkue poimi laajennusvaraustilaisuudessa St. Louis Bluesin riveistä. Dunnin sopimuksen arvo on kahdeksan miljoonaa dollaria.

Lindsayn kaupungista Ontarion provinssista kotoisin oleva 24-vuotias vasemmalta laukova kiekollinen puolustaja on Bluesin kakkoskierroksen varaus kesän 2015 NHL:n varaustilaisuudesta. Blues poimi puolustajan numerolla 56.

– Dunn on pehmeästi luisteleva kiekollinen puolustaja, joka auttaa meidän joukkuetta hyökkäyspelissä siniviivalta käsin, kommentoi GM Ron Francis tuoretta sopimusta Krakenin nettisivuilla.

Dunn teki NHL-debyytin kaudella 2017-18 ja pelasi suoraan 75 ottelua runkosarjaa. Näissä kertyi 24 tehopistettä. Toisella NHL-kaudella Dunnin tahti kiihtyi ja puolustaja takoi 78 otteluun 35 tehopistettä ja 20 pudotuspeliotteluun syntyi kahdeksan pistettä, kun Bluesin tarunhohtoinen kausi päättyi Stanley Cupiin. Kaksi edellistä kautta ovatkin olleet kanadalaiselle vaikeita ja läpi viime kauden puolustaja oli erilaisten kauppahuhujen kohteena. Lopulta Blues jätti puolustajansa suojaamatta ja tämä päätyi ilmaiseksi Krakeniin.

Dunnilla on NHL-kokemusta neljän kauden ajalta yhteensä 267 ottelun verran ja näissä on syntynyt 102 tehopistettä.

Dunnin lisäksi Kraken teki sopimukset hyökkääjä Kole Lindin ja puolustaja William Borgenin kanssa. Lindin sopimus on vuoden mittainen ja hyökkääjä tienaa NHL:ssä pelatessa 874 tuhatta dollaria kaudesta. Sabresissa ennen pelannut Borgen teki Krakenin kanssa kahden vuoden sopimuksen, joka on yksisuuntainen. Borgenin kausiansio on 900 tuhatta dollaria.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL