Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Philadelphia Flyers kiinnitti ykkösmaalivahtinsa

Carter Hart torjuu jatkossakin kiekkoja Flyersin maalilla.
AOP

Philadelphia Flyers on tehnyt kolmen vuoden mittaisen jatkosopimuksen kanadalaismaalivahti Carter Hartin kanssa. Sopimuksen arvo on noin 12 miljoonaa dollaria.

Hart on Flyersin kakkoskierroksen varaus kesän 2016 NHL:n varaustilaisuudesta. Flyers poimi kanadalaismaalivahdin numerolla 48.

Sherwood Parkista, Albertasta kotoisin oleva 23 vuotta tällä viikolla täyttävä maalivahti on urallaan voittanut U20 MM-kultaa ja hopeaa sekä Kanadan miesten maajoukkueessa MM-hopeaa.

Junnuvuodet ennen NHL-uraa Hart pelasi WHL:ssä Everett Silvertipsin riveissä. Maalivahdille kertyi WHL:ssä yhteensä 190 ottelua ja näissä Hart torjui huimat 116 voittoa, mutta WHL:n mestaruuteen asti ei albertalainen onnistunut joukkuettaan kantamaan.

NHL-debyytin maalivahti teki kaudella 2018-19. Tuolla kaudella Hartille kertyi 31 ottelua Flyersin maalilla ja näistä 16 päättyi voittoon. Läpimurron Hart teki NHL:n tynkäkaudella 2019-20, jolloin maalivahti torjui 43 ottelua torjuntaprosentilla 91,4 ja näistä peleistä 24 päättyi voittoon.

Edellinen kausi oli niin Flyersille kuin Hartillekin vaikea, sillä kanadalainen pelasi ainoastaan 27 ottelua ja torjui yhdeksän voittoa. Torjuntaprosentti valahti alle 88’n.

Hartin kirittäjänä tulevalla kaudella on San Jose Sharksista ulosostettu Martin Jones.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL