Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

New Jersey Devils teki 9 miljoonan diilin slovakialaispelaajan kanssa

Tomas Tatar sopimukseen Devilsin kanssa
AOP

NHL joukkue New Jersey Devils on ilmoittanut tehneensä sopimuksen slovakialaisen laiturin Tomas Tatarin kanssa. Sopimus on kaksivuotinen ja arvoltaan 9 miljoonaa dollaria, seura tiedotti torstaina.

Viime kaudella Tatar eteni pudotuspeleissä Stanley cupin finaaleihin asti osana Montrealin huikean play-off kevään pelannutta ryhmää. Kaikkiaan Tatar iski viime kaudella 50 otteluun 10 maalia sekä 20 syöttöä runkosarjassa. Viidessä pudotuspelissä Tatar iski yhden syöttöpisteen.

Tatar siirtyi aikoinaan Montrealiin Vegas Golden Knightsiin yhdessä Nick Suzukin kanssa osana kauppaa, jossa Max Pacioretty siirtyi Vegasiin. Laiturin nelivuotinen sopimus päättyi kesällä, jonka hän sopi aikanaan Detroit Red Wingsin kanssa vuonna 2017.

Kaikkiaan Tatar on iskenyt NHL:n uransa aikana 176 maalia ja 201 syöttöä 625 otteluun Red Wingsin, Golden Knigthsin ja Canadiensin paidassa.

Tatar on myös tuttu näky Slovakin maajoukkueessa. Hän on pelannut viidet aikuisten MM- kisat, kahdet alle 20- vuotiaiden kisat, sekä Sotshin Olympiakisat. Tatar oli myös osa Slovakian joukkuetta 2016 vuoden World Cupissa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL