Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Lähde: Jopa viisi seuraa Jack Eichelin perässä

Jack Eichel on pelannut viimeisen pelinsä Sabresin paidassa.
AOP

Huhut Buffalo Sabresin tähtisentteri Jack Eichelin kauppaamisen ympärillä käy kuumana NHL:n varaustilaisuuden läheisyydessä.

TSN:n huipputoimittaja Darren Dregerin mukaan Sabresin ykkössentterin perässä on jopa viisi eri joukkuetta. Kiivaimmin Eichelin perässä ovat New York Rangers, Anaheim Ducks, Minnesota Wild ja Los Angeles Kings. Viimeisimpänä mukaan keskusteluihin on noussut myös Stanley Cup -finaaleihin edennyt Montreal Canadiens.

Puolustaja Rasmus Ristolaisen kauppaamisen myötä ja siitä saadun vaihtoarvon takia Eichelin hinta nousi vieläkin suuremmaksi, mitä se oli ennen kauppaa. Eichelilla on kuitenkin omat epävarmuustekijänsä olemassa, sillä yhdysvaltalainen on kärsinyt niskavammasta, jonka todellista vakavuutta oikeastaan kukaan ei pysty arvioimaan tai ainakaan julkisuuteen siitä ei ole tihkunut tietoja.

Kiinnostuneista joukkueista Kings ja Rangers omaa parhaat pelinappulat Eichelin nappaamiseen. Wildilla on tulossa raju palkkakatto-ongelma Ryan Suterin ja Zach Parisen ulosostojen takia, Ducks tuskin luopuu pelaajista kuten Trevor Zegras tai Jamie Drysdale saadakseen Eichelin ja Canadiens on villikortti, jonka olisi luovuttava joko Jesperi Kotkaniemestä tai Nick Suzukista saadakseen Eichelin.

NHL:ssä eletään mielenkiintoisia hetkiä ja kauppoja tulee tippumaan lähipäivinä äärimmäisen paljon.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL