Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Rasmus Ristolaiselle vihdoinkin uusi koti

Rasmus Ristolaisen uusi koti löytyy Philadelphiasta.
AOP

Buffalo Sabres teki kauppaa vain tunteja ennen NHL:n varaustilaisuutta. Sabres kauppasi suomalaispuolustaja Rasmus Ristolaisen Philadelphia Flyersiin.

Vaihdossa Sabres sai Flyersin tämän vuoden ykköskierroksen varausvuoron, joka on koko varaustilaisuuden 13. vuoro. Sen lisäksi kaupassa Sabresiin siirtyi ruotsalaispuolustaja Robert Hägg ja 2. kierroksen varausvuoro kesälle 2023.

Ristolaisella on sopimusta jäljellä vielä yksi vuosi ja suomalaisen palkka syö Flyersin palkkakatosta 5,4 miljoonaa dollaria. Häggin sopimusta on Ristolaisen tavoin vuosi jäljellä, mutta ruotsalaisen palkka syö Sabresin palkkakatosta ainoastaan 1,6 miljoonaa.

Suomalaispuolustaja on Sabresin ykköskierroksen varaus kesältä 2013. Urallaan isokokoinen turkulainen on pelannut 542 ottelua NHL:ssä ja iskenyt 245 tehopistettä. Parhaalla kaudellaan Ristolainen on tehnyt 45 tehopistettä 79 otteluun.

Ruotsalaispuolustaja Hägg on Flyersin kakkoskierroksen varausvuoro samalta vuodelta kuin Ristolainenkin. Uppsalassa syntynyt Hägg on pelannut toistaiseksi huomattavasti vähemmän NHL-otteluita kuin suomalainen, sillä Häggillä on koossa vain 236 ottelun kokemus. Pisteitä on koossa yhteensä 47 ja parhaalla kaudella ruotsalainen on iskenyt 20 pistettä 82 otteluun Flyersin paidassa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL