Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

New York Rangers kauppasi venäläistaiturin St. Louis Bluesiin

Pavel Buchnevich on laadukas venäläishyökkääjä.
AOP

New York Rangers teki vaihtokaupan St. Louis Bluesin kanssa myöhään perjantai-iltana Suomen aikaa.

Rangers kauppasi venäläishyökkääjä Pavel Buchnevichin Bluesin riveihin vaihdossa hyökkääjä Sammy Blaisiin ja kakkoskierroksen varausvuoroon kesän 2022 NHL:n varaustilaisuuteen.

Tserepovetsista kotoisin oleva 26-vuotias Buchnevich on rajoitettu vapaa agentti tällä hetkellä, joten Bluesin tulee neuvotella oikean laitahyökkääjän kanssa jatkosopimus.

Kanadan Montmagnyn kaupungista, Quebecin provinsista kotoisin olevalla Blaisilla on sopimusta jäljellä vielä yksi vuosi ja sopimuksen arvo on 1,5 miljoonaa dollaria.

Buchnevich on Rangers kolmannen kierroksen varaus kesän 2013 NHL:n varaustilaisuudesta. 191 senttinen hyökkääjä on viiden NHL:ssä vietetyn kauden aikana pelannut 301 ottelua ja iskenyt näissä 195 tehopistettä.

Venäläishyökkääjä tiedettävästi tavoitteli pitkää ja rahakasta jatkosopimusta Rangersin kanssa, mutta joukkue ei halunnut hyökkääjään sitoutua, vaan koki Blaisin paremmaksi hankinnaksi tulevaisuuteen, sillä kanadalaishyökkääjä voi pelata käytännössä mitä roolia vaan 2-4 -ketjujen välillä.

Blais on Bluesin kuudennen kierroksen varaus kesän 2014 NHL:n varaustilaisuudesta. Vahvan kahdensuunnan hyökkääjä on pelannut neljällä eri kaudella NHL:ssä yhteensä 119 ottelua ja tehnyt 35 tehopistettä.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL