Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

NHL

Michael Rasmussenille jatkosopimus Detroit Red Wingsiin

Michael Rasmussen teki kolmen vuoden jatkon Red Wingsiin.
AOP

Detroit Red Wings on tehnyt kolmen vuoden mittaisen jatkosopimuksen kanadalaishyökkääjä Michael Rasmussenin kanssa.

22-vuotias Surreyn kaupungista Brittiläisen Kolumbian provinsista oleva keskushyökkääjä on Red Wingsin ykköskierroksen varaus vuodelta 2017. Red Wings poimi Rasmussenin riveihinsä numerolla seitsemän.

Tuoreen sopimuksen arvo yhtä kautta kohti on 1,46 miljoonaa yhdysvaltain dollaria. Vuosipalkka nousee portaittain, sillä ensi kaudella hyökkääjä tienaa miljoonan, seuraavalla kaudella 1,48 miljoonaa ja sopimuksen kolmannella kaudella 1,9 miljoonaa dollaria, joka määrittää pelaajan vähimmäispalkan kaudelle 2024-25, kun tämä sopimus päättyy.

Urallaan vasemmalta laukova lähes kaksimetrinen sentteri on pelannut 102 ottelua NHL:ssä ja iskenyt näissä 30 tehopistettä. Viime kaudella Rasmussen oli Red Wingsin 11. paras pistemies 12 tehopisteellä. Eniten joukkueesta keräsi pisteitä ykkössentteri Dylan Larkin, joka teki 44 otteluun 23 tehopistettä. Peliaikaa Rasmussen sai keskimäärin 14.48 minuuttia ottelua kohden. joka oli 13. eniten koko joukkueesta.

Rasmussen on GM Steve Yzermanin kaavailluissa todennäköisesti kakkos-kolmoskentän keskushyökkääjä tulevaisuudessa. Ensi kaudelle joukkueella on keskushyökkääjistä sopimukset Rasmussenin lisäksi Frans Nielsenin ja Larkinin kanssa. Nielsen pelannee neloskentässä ja Larkin ykköskentässä. Lupaavalla keskushyökkääjällä Joseph Velenolla on vielä tulokassopimusta kaksi vuotta jäljellä ja on hyvin todennäköistä, että hyökkääjä nousee NHL-miehistöön mukaan, kun kausi lokakuussa alkaa.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta NHL