Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestis

OHL:ssä 70 tehopisteen kauden pelannut venäläistähti siirtyy Mestikseen: “Hän on nuori, nälkäinen ja taitava pelaaja”

Sergei Popovin siirtyy ensi kaudeksi Mestikseen
AOP

Heinolan Peliitat on tehnyt sopimuksen 21-vuotiaan Sergei Popovin kanssa, jolla on Venäjän sekä Kanadan kaksoiskansalaisuus. Kansainvälistä hyökkäysvoimaa saadaan isolla kädellä, sillä Popov on ollut todellinen pistenikkari OHL:n puolella.

Edellisellä kaudella (2019-20) Owen Sound Attackin riveissä syntyi 70 (19+51) tehopistettä, pelatun 61 ottelun aikana. Viime kaudella hyökkääjä ei pelannut, koska OHL:ssa kausi peruttiin kokonaan. Tulevalle kaudelle ikä olisi tullut muutenkin vastaan, sillä kyseinen junioriliiga on tarkoitettu 15-20-vuotiaille jääkiekkoilijoille.

-Olen innoissani uudesta mahdollisuudestani Suomen liigassa, ja siitä tulee varmasti hyvä, kommentoi Popov.

-Hän on nuori, nälkäinen ja taitava pelaaja, joka lähti 14 vuotiaana Kanadaan pelaan lätkää. Se kertoo jo, että kaveri on motivoitunut ja tavoitteellinen urheilija. Saadaan varmasti viihdyttävä ja taitava pelaaja meidän Peliitta perheeseen, sanoi joukkueen päävalmentaja Hannes Hyvönen.

-Me ollaan onnistuttu hienosti kokoamaan nuori ja nälkäinen joukkue. Joukkuehenki on ollut parempi kuin uskalsin odottaa, poikien harjoitusmotivaatio ja tahtotila on parasta A-luokkaa. Yksikään pelaaja ei valita, vaan paiskii kovalla intensiteetillä ja kannustaa samalla vierustoveria parempaan suoritukseen, kommentoi Hyvönen joukkueen tilannetta kesäkuun puolessa välissä.

Lähde Peliitat.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Mestis