Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

KHL

Iiro Pakarinen iski kaksi maalia Jokereiden harjoituskauden avauksessa

Iiro Pakarinen Jokereiden paidassa.
AOP - Emil Hansson

Helsingin Jokerit kaatoi Imatran Bauer Games turnauksen avausottelussaan saksalaisen Krefeld Pinguinen 5-2 -lukemin. Jokereilta tehomiehienä hääri laitahyökkääjä Iiro Pakarinen, joka iski ottelun ensimmäisen ja viimeisen maalin.

Jokerit aloitti harjoituskauden ensimmäisen ottelun vahvasti, sillä joukkue karkasi ensimmäisen kahdeksan minuutin aikana 2-0 -johtoon Pakarisen ja Brian O’Neillin maaleilla. Pinguine kavensi ottelun Jeremy Braccon maalilla 2-1’n, mutta Jokereiden kesän hankinta Liiga-kentiltä Hannes Björninen iski narripaidat 3-1 -johtoon ennen ensimmäistä erätaukoa.

Toisessa erässä Jokereiden kapteeni Marko Anttila vei ajassa 29.48 joukkueensa jo 4-1 -johtoon. Kolmannen erän alussa Pinguine kavensi pelin 4-2’n, mutta erän puolivälissä Pakarinen sinetöi loppulukemat illan toisellaan.

Krefeld Pinguine taipui eilen SaiPalle 3-1 -lukemin. DEL-liigakauteen valmistautuva Pinguine jatkaa ensi viikoksi Sveitsiin ja pelaa siellä kolme harjoitusottelua, jossa vastaan tulee Lugano, Biel ja Servette. DEL-liigan runkosarja käynnistyy 10.9 Pinguinen osalta kotiottelulla Düsseldorfer EG:tä vastaan.

Bauer Gamesin päivän aiemmassa ottelussa Imatran Ketterä taipui Mikkelin Jukureille 5-0 -lukemin. Huomenna turnauksessa on kaksi ottelua luvassa, kun Jokerit saa haasteen Jukureilta kello 17.00 alkavassa ottelussa ja myöhemmässä pelissä Ketterä pelaa SaiPaa vastaan.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta KHL