Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestis

Mestisseura nappasi vahvistuksen Liigasta – Lupaukselle tärkeä näytönpaikka

Kalajanniska TUTOon
AOP

21-vuotias JYP:in kasvatti Oskari Kalajanniska siirtyy ensi kaudeksi Turkuun TUTO:n riveihin. Kauden 2021-2022 kattava sopimus tarjoaa Kalajanniskalle haastetta ja uuden näytönpaikan, sillä viime kaudella pelit liigassa jäivät vain kolmeen otteluun.

Kalajanniska löi itsensä läpi JYP:in U18 ja U20 joukkueissa, mutta läpilyönti Liigassa ei ole vielä onnistunut. Pari viime kautta laitahyökkääjä on seilannut Liigamiehistön ja Mestiksen väliä lainasopimuksen turvin. Uusi sopimus TUTO:ssa rauhoittaa tilanteen ja lupauksella on mahdollisuus keskittyä 100%:sti pelaamiseen.

– Oskari on meille tuttu pelaaja ja ollaan todella tyytyväisiä, että saimme hänet takaisin tulevalle kaudelle, sillä varmasti jokainen Mestis-seura oli miehen perässä. Osku on erittäin kiekollinen hyökkääjä, jolla on hyvät taito-ominaisuudet ja vaistot tehdä kovaa tulosta hyökkäyspäässä.

– Hän on myös erittäin hyvä luistelija ja luonteeltaan huipputyyppi pukukoppiin. Oskulla on kovat tavoitteet urheilijana ja uskon, että ensi kausi tulee olemaan hänelle lopullinen läpimurto, TUTO:n urheilukoordinaattori Jouni Virpiö kertoo seuran tiedotteessa.

Myös Kalajanniska itse tuntuu olevan tyytyväinen päätökseensä:

– TUTO tarjoaa minulle hyvät edellytykset ottaa seuraava steppi urallani. Toivottavasti syksyllä fanit pääsevät takaisin halleihin ja päästään laittamaan lättyä pussiin!

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Mestis