Seuraa meitä:
Jalkapallo - Futisfani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestis

Kiekko-Espoolle tukku sopimuksia

Roope Taponen on nähty junnujen maajoukkueissa.
AOP

Mestiksessä pelaava Kiekko-Espoo on tehnyt seitsemän uutta pelaajasopimusta kaudelle 2021-22.

Kaksi jatkosopimusta ovat maalivahti Roope Taposen uusittu lainasopimus ja joukkueen varakapteenina toiminut puolustaja Erno Hopponen.

Uusia pelaajasopimuksia ovat hyökkääjien Oskari Lemetyisen ja Morten Jurgensin sopimukset, sekä puolustajien Sakari Turtiaisen, Saku Salmelan ja Ville Rautialan pahvit. Jokaisella pelaajalla on vuoden mittainen sopimus Kiekko-Espoon kanssa.

Salmela on ainut Kiekko-Espoon kanssa sopimuksen tehneistä pelaajista, joka omaa kokemusta Liigasta. Salmela on pelannut Liigaa HIFK:n, Ilveksen ja Ässien riveissä.

– Sakun tavoite on palata takaisin Liigaan ja on erittäin hienoa, että hän valitsi meidät auttamaan häntä tavoitteeseensa. Saku tuo meille urheilullisuutta, ammattimaisuutta ja myös kokemusta. Tämä auttaa isosti meitä arjessa esimerkkinä kaikille, kommentoi urheilujohtaja Kim Hirschovits sopimusta joukkueen nettisivuilla.

Viime kaudella Mestiksen runkosarjan voittanut Kiekko-Espoo omaa sopimukset tällä hetkellä kahden maalivahdin, kahdeksan puolustajan ja kymmenen hyökkääjän kanssa.

Puolustaja Salmelan lisäksi joukkueen pelaajista Liiga-kokemusta omaa puolustaja Miro Keskitalo.

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Mestis